SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

ZDJĘCIA NASZEJ SZAMY :-)

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 323645

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Poradzę sobie... sama.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 50 Napisanych postów 2431 Wiek 30 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 74125
grekar9
Baranina pieczona na "szprycy kebabowej"
Marynata:czosnek,cebula,estragon,majeranek,czarny pieprz,sól morska,papryka słodka,cząber,chilli,curry,szałwia,olej słonecznikowy.



jak to robisz? wiesz moze jakie btw ma baran i za ile dostane,gdzie
?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
ok 40 zl/kg. Na 101% jest w Makro, ale polecam szukać na bazarkach. Rzadko mają, ale jak już mają to piękną Baranina jest tłusta BT mniejwięcej 1:1= ok 20/20.

Ta akurat byla pokrojona w bardzo cienkie plastry, zamaynowana, nadziana na szpikulec --||||||||-- i pieczona w opiekaczu do gyrosa, ale można też upiec w piekarniku i będzie smacznie.




Bleedingsun
Poradzę sobie... sama.




Jak poszło?

Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-03-08 08:37:28
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
grekar9

Jak poszło?



Jeszcze nie zdążyłam Ale dam znać.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
II śniadanie na szybko


...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 3294 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 19444
grekar, smażone? Na czym?

Projekt Masa 2014, czyli KUREK nie zniknie!
http://www.sfd.pl/KUREK_nie_zniknie__masa_zimą_2013_[DT]-t994269.html

[ART] Dlaczego białko to nie magiczny proszek i czemu z kreatyną warto poczekać?
http://www.sfd.pl/[ART]_Dlaczego_białko_to_nie_magiczny_proszek_i_czemu_z_kreatyną_warto_poczekać_-t1004088.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
pieczona na rożnie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 166 Wiek 42 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 2952
Nom, niezle wyglada to danie :]
U mnie omlecior wszedl jak niepowazny :]
(jaja na masle z cebula, pieczarkami, mlekiem, wedzona piersia i chlebem razowym)



Zmieniony przez - kupsetrabke w dniu 2014-03-08 10:28:01
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 1205 Wiek 29 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 18014
nie za dużo tej zieleniny?:D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 166 Wiek 42 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 2952
haha, nie chcialem szalec z weglami :D
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Kapusta z kurczakiem

Następny temat

POLĘDWICZKA WIEPRZOWA Z GRZYBAMI, GROSZKIEM I PUREE Z BATATÓW

WHEY premium