SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Gra i buczy, w SPAMIE huczy :D

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 138837

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1023 Wiek 41 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 26862
Ponoć więcej witamin itd. zostaje w żarciu, bo temperatura obróbki jest poniżej 100 C.

Tu się upgraduję -> http://www.sfd.pl/Srocze_krok_po_kroku-t988368-s18.html
"It's not going to be easy. It's going to be worth it."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
obliques Zasłużona dla SFD
Ekspert
Szacuny 188 Napisanych postów 65575 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 188925
tak najbardziej delikatny proces obróbki szczególnie , nie tworza sie zadne szkodliwe substancje jakie tworza sie przy wyzszych temperaturach, chyba najzdrowszy z mozliwych procesow termicznych
a smak niesamowity bardzo intensywny
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 127 Napisanych postów 10723 Wiek 38 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 139371
gotowanie na parze chyba też jest takie dobre? smak jest zdecydowanie intensywniejszy, szczególnie warzyw;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 3556 Wiek 44 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 25680
Ciekawe urządzenie. Takie garnki zawsze kojarzyły mi się z domokrążcami i sprzedażą bezpośrednią za niebotyczne sumy. Ale trzeba obejrzeć.

A tu się wylaszczam http://www.sfd.pl/super_agniecha,_to_jedziemy_z_tą_redukcją-t983720.html

Konkurs Przemiana 2014 http://www.sfd.pl/Konkurs/super_agniecha-t1015552.html

But I'm gonna break,
I'm gonna break my,
Gonna break my rusty cage and run.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 47 Napisanych postów 4694 Wiek 31 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 53264
pytanie: a zupę pomidorową wliczamy?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 386 Napisanych postów 9908 Wiek 51 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 178038
ewentualną wkładkę mięsną w zupie tak, zupy nie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 47 Napisanych postów 4694 Wiek 31 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 53264
świetnie. dzięki!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
obliques Zasłużona dla SFD
Ekspert
Szacuny 188 Napisanych postów 65575 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 188925
delfinka tak, warzywa, ale mieso na parze... eeee tam, no i wyjsc nei mozesz, a toto ja zawsze na noc zostawiam , albo w ogole, przegotowanie niczemu nie grozi , ale trzeba sie wprawic w używaniu, tzn nabrac zwyczaju po prostu urzywania. Najsmieszniej, moja mama urzywa czesto kiedys ode mnie załapała robi i rozne miesiwa i potrawy jednogarnkowe, ale ostatnio dzwoni do mnie z "odkryciem" w temacie zupy, ze trzeba ja dlugo gotować na malym ogniu by byla dobra, na co ja sie pytam no przeciez w wolnowarze dlugo sie zupa gotuje, no i sie okazało ze ona nie wpadła na pomysł by zupy tam gotować
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 386 Napisanych postów 9908 Wiek 51 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 178038
dopra - zapomniałam o wujku guglu

Zmieniony przez - Kokosik w dniu 2014-02-14 15:56:08
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 826 Wiek 40 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 75077
hej
miałam dziś w pracy szkolenie bhp a propos podnoszenia ciężkich rzeczy w pracy
był MC, MC sumo i przysiad plie
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Dziennik Aureel

Następny temat

Pomoc w doborze treningu

WHEY premium