SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Przygotowania do debiutów z IHS - Igor Michniak/redukcja str. 38

temat działu:

Iron Horse Series

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 86425

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 1785 Wiek 32 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 52312
Środa: Nogi

Julka odpowiedź na Twój post



4 obwody

A1. Przysiad ze sztangą z przodu 6-8 powt
110/105/100/95kg
A2. Przysiad ze sztangą na karku 8-10 powt
110/105/100/95kg
A3. Wykroki długie chodzone ze sztangielkami trzymanymi na barkach po 12 na nogę
19/16/13/10kg



Trening ciekawszy a dzisiaj nic nie nagrałem...
Na rozgrzewkę zarzuty po 2 powtórzenia od 50 do 100kg. W tamtym tygodniu na 100 spaliłem. Pierwszy obwód już ciężko, przy wykrokach nie mogłem złapać oddechu, dyszałem jak pies. II i III najgorzej, w IV więcej energii. Siła jest ale w lesie przez brak kondycji, muszę ją poprawić.



1. Jaja 300g + schab 100g + warzywa
2. Pierś z kurczaka 300g + migdały 15g + warzywa
3. Pierś z kurczaka 300g + wiórki 15g + warzywa

TRENING

4. Pierś z kurczaka 300g + warzywa
5. Makrela 150g + jaja 100g + warzywa
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 1785 Wiek 32 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 52312
Środa: Sprinty



4 obwody

A1. Wyciskanie sztangielek chwytem neutralnym na skosie 45 stopni 6-8 powt
38/36/34/32kg
A2. Rozpiętki na skosie 20 stopni 8-10 powt
26/24/22/20kg
A3. Wyciskanie sztangielek na poziomej 10-12 powt
32/30/28/26kg

120 sekund przerwy

3 obwody

B1. Wyciskanie sztangi wąskim chwytem 10-12 powtórzeń
70/60/50 kg
B1. Wyciskanie francuskie na stojąco 10-12 powtórzeń
25/20/15 kg

120 sekund przerwy



Lekkie zmiany. Wyrzucone przenoszenie za głowę na rzecz rozpiętek które będzie jako 2gie ćwiczenie.
Na skosie sporo siły, fajnie czuć środek klatki przy dopinianiu jak i przy rozpiętkach. Na poziomej już mniej siły.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 1785 Wiek 32 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 52312
Sobota: Plecy



4 obwody

A1. Podciąganie nachwytem 2-4 powt
25/20/15/10kg
A2. Podciąganie podchwytem 4-6 powt
15/10/5/cc
A3. Przenoszenie sztangielki za głowę 6-8 powt
28/26/24/22
A4. Wiosłowanie sztangą w pełnym opadzie do klatki

120 sekund przerwy



Na rozgrzewkę rwania po 2/3 powtórzenia do 50kg. 3x nagrywałem podciągania i za każdym razem wyskakiwał błąd i nic się nie nagrało :geek: Starałem się zatrzymać przy podciągnięciu i powoli opuszczać. Paliło jak cholera. Przenoszenie w poprzek ławki z pracą bioder i nie przenosiłem za daleko żeby nie angażować za bardzo tricepsów i klatki tylko te najszersze. W tamtym tygodniu robiłem wzdłuż ławki i o wiele lepiej czuje to ćw w poprzek. Miałem robić 'podium' ale małe objętościowo ciężary pozwalały na maxymalne wypuszczenie barków bez odkładania na ziemię. Na koniec zrobiłem wspięcia na palce ze sztangą od 60 do 200kg.







1. Pierś z kurczaka 275g + wiórki 30g + warzywa

TRENING

2. Pierś z kurczaka 275g + warzywa
3. Pierś z kurczaka 275g + masło 15g + warzywa
4. Pierś z kurczaka 275g + masło 15g + warzywa
5. Makrela 230g + jaja 140g + warzywa



Zmieniony przez - IGM w dniu 2014-01-11 15:57:45
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 63 Napisanych postów 4464 Wiek 26 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 84798
Odczuwasz brak wegli w jakikolwiek sposob?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 1785 Wiek 32 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 52312
Poza tym, że wyglądam jak placek to nie pompa jest, siły nie brakuje (treningi zawsze lepiej mi się robiło po tluszczach) na weglach czy tluszczach i tak bym chodził głodny a schodzi ze mnie aż miło. Niedługo pewnie pierwsze cięcie tłuszczów.

Zmieniony przez - IGM w dniu 2014-01-11 17:13:53
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 60 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 2035
jak kure robisz ??

Apetycznie wygląda . . .
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 1785 Wiek 32 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 52312
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 2789 Wiek 11 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 42013
Nie moczysz tego wszystkiego w jajku?

Jeszcze przyjdzie czas

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 1785 Wiek 32 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 52312
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 2789 Wiek 11 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 42013
Według mnie wtedy pierś ma lepszy smak, a te wszystkie przyprawy lepiej się trzymają mięsa. Takie są moja odczucia.

Jeszcze przyjdzie czas

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Moja przemiana z IHS

Następny temat

Adam Suker - Dziennik treningowy - Cel M.Śląska i M.Polski 2014!

WHEY premium