Duża część osób pewnie mnie kojarzy, ale czas oficjalnie się przywitać w nowym dziale Nazywam się Przemek Górynowicz. Mam 19 lat (jeszcze ), i z pomocą supli IRON HORSE SERIES będę przygotowywał się do wyjścia na scenę wiosną 2014 To tyle słowem wstępu, teraz dokładniej o mnie.
DANE:
Imię i nazwisko: Przemek Górynowicz
Wzrost: 183cm
Staż treningowy: koło 5 lat
POMIARY:
Waga: 94kg
Pas: 86cm
Klatka luz: 118cm
Ramię: L-44,5cm / P-44cm
Udo: 66cm
Łydka: 42cm
CELE:
Głównym celem jest oczywiście start w debiutach 2014. Przygotowuję się sam, opierając się tylko na swojej wiedzy, doświadczeniu i znajomości organizmu, czasami konsultując się z kolegami z forum Zdaję jednak sobie sprawę że poziom na tych zawodach jest bardzo wysoki, a moja sylwetka ma wiele braków, także możliwe że na pierwszy start wybiorę zawody nieco mniejszej rangi, ale bądźmy dobrej myśli Tak czy inaczej start wiosną 2014!
Obecnie jestem w fazie roztrenowania. Za jakieś półtora tygodnia ruszam z masą, i pewnie pociągnę ją aż do nowego roku. Najbardziej będzie zależało mi na poprawie dwugłowych uda i ramion, bo one ewidentnie odstają. Od stycznia już wycinka pod zawody
DIETA:
Aktualnie z powodu roztrenowania ta dieta jest średnio trzymana Ale rozpiszę jak to wyglądało do tej pory, i ppodobnie będzie wyglądało na początku masy.
W dt 3100kcal 2,5g b / 0,5g t / 4,1g ww
W dnt 2700kcal 2,2g b / 0,5g t / 3,4g ww
Przykładowy dzień:
1. Makaron durum 125g + ryba 220g
3. Ziemniaki 500g + wątróbka 200g
3. Ryż paraboiled 110g + ryba 220g
4. Mąka żytnia 130g + 1 jajko + twaróg 200g
5. 5 jajek + twaróg 50g + WPC 15g + wiórki 15g
+ w dzień treningowy od razu po treningu rodzynki 110g + WPC 45g
Oczywiście źródła węgli się zmieniają praktycznie codziennie. Białko raczej nie, a tłuszczy jak widać w diecie prawie nie mam
TRENING:
Jak pisałem wyżej - obecnie jestem na roztrenowaniu. Nowego planu treningowego jeszcze nie mam, jak ułożę to oczywiście wkleję
SUPLEMENTACJA:
Na razie skromnie, tylko białeczko i kreatyna
CREA PLUS: 5g rano, 5g po treningu, w dnt 5g rano, 5g w ciągu dnia.
WHEY SUPREME: 50g po treningu + czasami do innych posiłków
ZDJĘCIA SYLWETKI:
Na początek jakieś zdjęcia sprzed kilku lat, z moich początków z siłownią
Jakakolwiek myśl o startach przyszła po redukcji 2 lata temu. Ćwiczyłem już wtedy na prawdę na poważnie, W miarę byłem zadowolony ze swojej sylwetki, i wiedziałem, że kulturystyka to to, co chcę robić całe życie
I teraz aktualna forma, wszystkie zdjęcia i filmik z ostatnich dni przed przerwą
To chyba tyle Zapraszam do śledzenia, komentowania. Oczywiście w razie pytań proszę śmiało walić, na wszystko będę starał się odpowiedzieć ;)
Zmieniony przez - prz1993 w dniu 2013-08-28 11:31:18