SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Przygotowania do debiutów z IHS - Igor Michniak/redukcja str. 38

temat działu:

Iron Horse Series

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 86322

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 1785 Wiek 32 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 52312
Glicerynę od długiego czasu mam w stałej suplementacji i zawsze byłem zadowolony. Na brak pompy nawet teraz nie narzekam na redukcji a poza tym na pewno w jakimś stopniu pomaga w pozbywaniu się tej wody podskórnej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 1785 Wiek 32 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 52312
VII tydzień: Barki i bicepsy



Zapraszam na fejsa :)
https://www.facebook.com/imichniak



4 obwody

A1. Wyciskanie szeroko sztangi zza głowy siedząc 8-10powt
65/60/55/50kg
A2. Wznosy sztangi wzdłuż tułowia szeroko 6-8powt
65/60/55/50kg
A3. Wyciskanie wąsko sztangi sprzed głowy 8-10powt
60/55/50/45kg

60sek przerwy

A4. Unoszenie ramion na boki ze sztangielkami 10-15powt
13/10/7/5kg
A5. Unoszenie ramion na boki ze sztangielkami w opadzie tułowia
13/10/7/5kg

B1. Uginanie ramion ze sztangielkami chwytem młotkowym na ławce 45st (fatgripz) 6-8powt
19/17/13kg
B2. Uginanie ramion ze sztangielkami na modlitewniku (fatgripz) 6-8powt
13/10/7
B3. Uginanie ramion ze sztangą stojąc od kąta 90st, ile wejdzie

Cardio:
po treningu- 20 minut
przed ostatnim posiłkiem- 30 minut





Pompa dobra, potliwość mała mimo dużej intensywności. Dopiero na rowerku zacząłem się gotować. 1 minuta wolno, 1 minuta szybko i tak do końca. Wieczorem cardio w formie rąbania drewna.



B:300g T:65g W:100g

1. Jaja 300g + salami 50g + masło 10g + warzywa

TRENING
WPI 50g, basmati 80g, rodzynki 30g, polewa 20g

2. Pierś z indyka 250g + warzywa
3. Pierś z kurczaka 250g + warzywa
4. Pierś z indyka 250g + warzywa (wpadło jednak 120g białek z jaj + WPI 36g + śmietana 12% 50g + cynamon + kawa bo miałem ochotę na coś słodkiego )
5. Pierś z indyka 250g + warzywa





Rano: Gliceryna 10g
Przed treningiem siłowym: Gliceryna 10g, 200mg kofy
Pod koniec treningu siłowego: Thermo Lizzer 3 kapsy
Po treningu siłowym+cardio: WPI 50g
Przed cardio: Thermo Lizzer 3 kapsy
Na noc: Probiotyki, Wit C 1g, Gliceryna 10g
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 195 Napisanych postów 9906 Wiek 31 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 174402
Co to jest na fotce 2 i 3?
Bo fajnie wygląda, a na kurczaka nie wygląda
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Hekade TEAM SFD
Ekspert
Szacuny 397 Napisanych postów 12822 Wiek 29 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 107749
JW, i od razu dawaj przepisz
Btw. Tobie sie naprawde nudzi by takie bajery robic (filmy, zdjecia itp)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 170 Napisanych postów 7828 Wiek 30 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 152042
Panowie IGM o tym wspomniał, stawiam, że to jest:

"(wpadło jednak 120g białek z jaj + WPI 36g + śmietana 12% 50g + cynamon + kawa bo miałem ochotę na coś słodkiego ) "

Zgodny z regulaminem.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
MARIAN 17 IFBB PRO
Ekspert
Szacuny 10650 Napisanych postów 30005 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 609926
nie wiem czy mi sie wydawało czy nie;d ale tak jakby przy unoszeniu na boki i w opadzie pierwsze robisz szrugsa a potem unoszenie? ;>
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Hekade TEAM SFD
Ekspert
Szacuny 397 Napisanych postów 12822 Wiek 29 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 107749
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 3591 Wiek 111 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 54809
Zapewne chodzi o to, żeby tym zabiegiem wyizolować ruch barku.

ಠ_ಠ

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 1785 Wiek 32 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 52312
Przypadkowe to nie jest bo robię to przed każdym wznosem tak jak napisał Barszczyna, ma to na celu jak najbardziej wyizolować dany akton naramiennego bo nie oszukujmy się, takim ciężarem kaptura nie robię po opuszczeniu rozciągnięcie.

Składniki macie podane a robię to tak: białka jaj (jeśli są) ubijam na pianę, dodaje wszystko do miski, ponownie miksuje, dodaje szczyptę proszku do pieczenia, masę wlewam do pojemnika plastikowego i do mikrofalówki na kilka minut. Nie wiem dokładnie na ile bo na czas nie patrzę tylko kontroluję co jakiś czas żeby nie wyszło suche

Hekade to już nie zabiera mi dużo czasu, a nawet jeśli to teraz mam go zapas (do 3 marca wolne od studiów). Lubię jak są filmy, zdjęcia bo taki wpis aż chce się przeczytać/zobaczyć chyba, że tak nie jest to nie będę tego robił

Zmieniony przez - IGM w dniu 2014-02-15 16:40:59
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
P4TR Nr.1 I.H.S. TEAM
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 3702 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 73756
IGM
Przypadkowe to nie jest bo robię to przed każdym wznosem tak jak napisał Barszczyna, ma to na celu jak najbardziej wyizolować dany akton naramiennego bo nie oszukujmy się, takim ciężarem kaptura nie robię po opuszczeniu rozciągnięcie.

Składniki macie podane a robię to tak: białka jaj (jeśli są) ubijam na pianę, dodaje wszystko do miski, ponownie miksuje, dodaje szczyptę proszku do pieczenia, masę wlewam do pojemnika plastikowego i do mikrofalówki na kilka minut. Nie wiem dokładnie na ile bo na czas nie patrzę tylko kontroluję co jakiś czas żeby nie wyszło suche

Hekade to już nie zabiera mi dużo czasu, a nawet jeśli to teraz mam go zapas (do 3 marca wolne od studiów). Lubię jak są filmy, zdjęcia bo taki wpis aż chce się przeczytać/zobaczyć chyba, że tak nie jest to nie będę tego robił

Zmieniony przez - IGM w dniu 2014-02-15 16:40:59


Czyli co, sesja zdana w podstawowej wszystko ?

Mi się udało 1x dopiero zdać wszystko na czysto , Ty chyba architekturę, czy budownictwo ?

Zmieniony przez - P4TR Nr.1 w dniu 2014-02-15 23:31:31

Iron Horse Series Team

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Moja przemiana z IHS

Następny temat

Adam Suker - Dziennik treningowy - Cel M.Śląska i M.Polski 2014!

WHEY premium