SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

DT TechAvi

temat działu:

Dzienniki Juniorów

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 73016

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 1250 Wiek 27 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 18830
Ja robię kurczaka w żaroodpornym naczyniu to wlewa się oliwę z oliwek cebulkę i czosnek i jakis tam sos jest.

"Nigdy sie nie poddawaj,Rób swoje i zbieraj brawa "

Dziennik Konkursowy - http://www.sfd.pl/TRENER_+_PODOPIECZNY:_TechAvi_+_IneTheEnd-t974580.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 246 Napisanych postów 27200 Wiek 27 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 78909
lepiej na oleju rafinowanym chyba smażyć, jeśli się już smaży , nie wiem co na to spece, ale słyszałem opinie dość zaufanych ludzi z forum, że oliwa to tylko "na zimno" jak i olej lniany
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 605 Napisanych postów 36399 Wiek 27 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 297123
http://potreningu.pl/diety/artykuly/2146/ranking-najlepszych-tluszczow-do-smazenia 

Dziennik treningowy - http://www.sfd.pl/[DT]_Ozzy__Get_big_or_die_trying-t1037943.html

I don't miss workouts, i don't miss meals, because this is what i love to do :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 1250 Wiek 27 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 18830
Mi tam smakuję kurczak jak i oliwa.

"Nigdy sie nie poddawaj,Rób swoje i zbieraj brawa "

Dziennik Konkursowy - http://www.sfd.pl/TRENER_+_PODOPIECZNY:_TechAvi_+_IneTheEnd-t974580.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 605 Napisanych postów 36399 Wiek 27 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 297123
Najlepiej do smażenia nadają się tłuszcze zasobne w nasycone kwasy tłuszczowe i zarazem ubogie w kwasy wielonienasycone. Do takich tłuszczów należą przede wszystkim olej kokosowy oraz masło klarowane, ale dobrym wyborem okazują się także: smalec i oliwa z oliwek.

Dziennik treningowy - http://www.sfd.pl/[DT]_Ozzy__Get_big_or_die_trying-t1037943.html

I don't miss workouts, i don't miss meals, because this is what i love to do :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rutkow Doradca
Ekspert
Szacuny 7518 Napisanych postów 49526 Wiek 44 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 385533
ja smaze tlko na oliwie rzepakowej

Zmieniony przez - rutkow w dniu 2013-10-21 21:54:27
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 1250 Wiek 27 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 18830
Ja muszę zakupić lepsza oliwe,bo ta aktualna moja to jakaś lewatywa

Zmieniony przez - TechAvi w dniu 2013-10-21 21:54:44

"Nigdy sie nie poddawaj,Rób swoje i zbieraj brawa "

Dziennik Konkursowy - http://www.sfd.pl/TRENER_+_PODOPIECZNY:_TechAvi_+_IneTheEnd-t974580.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
oliwa jest jednym z lepszych tłuszczy do smażenia, nie najlepszym, ale dobrym :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 7513 Wiek 28 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 58469
Ja korzystam ze smalcu i oleju rzepakowego, choć najchętniej w ogóle smażyłbym bez oleju - niestety jak coś nie jest tak tłuste jak łopatka czy schab to nawet na ceramice przywrze.

"Nie głaskało mnie życie po głowie
Nie pijałem ptasiego mleka
No, i dobrze! No - i na zdrowie!
Tak wyrasta się na człowieka!"

DZIENNIK http://www.sfd.pl/DT__Chudzi_moga_iśc_na_ryby__by_pilkaPN-t1006905.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Ja też na smalcu smażę. Najbardziej mi smakuje. Ale teraz redukcja to o żeberkach pieczonych w naczyniu żaroodpornym mogę sobie zapomnieć

TechAvi - zdjęcia miód malina. Wygląda to bardzo smakowicie. Bardzo mi się podoba, że tak stosujesz się do diety
Ale ale... wypiska!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

[coś w stylu bloga] zejście z wagi do max 95 do końca roku ! moywacja dla innych

Następny temat

DT TheGladiators

WHEY premium