SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Pierwsze kroki - przygotowanie do startu

temat działu:

Hi Tec Nutrition & Peak Performance

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 78492

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 25 Napisanych postów 1895 Wiek 38 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 27862
Przygotowania do zawodów to nie tylko trening i pozowanie, ale to przede wszystkim jedzonko.. Poniżej wrzucam to co najczęściej jadam, czyli pierś gotowana z warzywami w sosie sojowym na patelni

Ostatnia fotka to kolacja, filet świeży z łososia z piekarnika








...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 1057 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 14447
Z jakiej firmy kupujesz warzywa mrożone? Ja ostatnio kupiłem w biedronie to były ohydne ..
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 25 Napisanych postów 1895 Wiek 38 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 27862
Te akurat też są średnie bo za dużo ziemniaków i kukurydzy, ale kupione na wagę w Auchanie. Najlepiej mi wchodza brokuły, gotują się z 30minut w sosie sojowym to są po prostu przepyszne, rozpływają sie w ustach
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 1057 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 14447
Kurde to po 30 minutach gotowania brokuł to chyba są jak papka. Ja wkładam do gotującej wody na max 5 minut :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 25 Napisanych postów 1895 Wiek 38 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 27862
Jak widać na powyższym zdjęciu, kalafior po 30 minutach gotowania jest cały i zdrowy

Pierś jest zanurzona, a warzywa duszą się na powierzchni, w dodatku na małym ogniu i nic się nie rozwala.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 56 Napisanych postów 12532 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 33175
wiesz do bialego i tak bym nie jezdzil troche daleko
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 1150 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 3836
fajnie to bardzo wyglada i apetycznie ja niestety a mrozonych warzyw zrezygnowalem podczas redukcji :) ale patent z kostka na pewno sproboje jutro :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 25 Napisanych postów 1895 Wiek 38 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 27862
Dlaczego zrezygnowałeś?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 25 Napisanych postów 1895 Wiek 38 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 27862
21.01.2013 Klatka, biceps, brzuch

Trening jak trening, monotonia, ani więcej ani mniej ciężarów, ciągle praca nad definicją, dokładne ruchy, spięcia i napinania.

Klata:

- skos sztanga prosta60/80/100/100 wszystko po 10-12 ruchów
- hummer, imitacja ławki wyciskania 80kg x 3 serie po 10-12 ruchów
- rozpiętki na kosie16/20/20 po 12 ruchów
- wyciskanie na górę klatki na linkach3/4 stosu x 3 serie po 12 ruchów
- rozpiętki na bramie linkami, lekki skos3 serie mniejszym ciężarem po 12 ruchów

Na koniec rozciąganie klaty na ławce poziomej - 45 sekund przetrzymania ciężaru - 8kg na rękę


Biceps:

- sztanga prosta uginanie z przetrzymaniem40/50/50/50/40 po 12 ruchów
- młotek, ręka w zwisie16/14/14 po 12 ruchów
- modlitewnik na maszynie1/3 stosu po 12 ruchów - 3 serie

Na brzuch ostatnio non stop robię allahy. Pięknie wchodzi i mięśnie wyglądają co raz lepiej. Teraz robię 3 pierwsze serie całym stosem, później 2 serie dobity 2/3 stosu - 8 ruchów normalnie i po 8 na oba skosy.

Klata po treningu nabita i spuchnięta, łapki ogromne i żylaste

Zmieniony przez - Manieczki8 w dniu 2013-01-22 09:54:08
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 1150 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 3836
Poniewaz lubie tylko jedne a one na redukcji nie bardzo mi poprawia forme, heh glownie je wcinam na masie z kura i ryzem :) wszystko razem fajnie sie komponuje . Dzis kupilem kostki warzywne i kura smakowala jak talala
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

PEAK Jasmin Schmidt Mistrzyni Niemiec w GNBF 2012

Następny temat

PEAK Fabian Buchert 1 miejsce Mistrzostwa Niemiec

WHEY premium