Szacuny
8
Napisanych postów
2367
Wiek
28 lat
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
45570
Właśnie jestem po treningu CF... i powiem wam że wstyd i hańba W czasie 20 minut zrobiłem 3 obwody, kondycyjnie jestem cienki jak dvpa węża ale bede nad tym pracował. Powodem mojego braku kondychy jest to te od małego jestem alergiekiem, teraz ostatnie 6 lat chodziłem na odczulanie i jakoś ię poprawiła a mianowicie wcześniej nie byłem w stanie wykonać żadnej pracy fizycznej czy nawet polatać za piłką bez leków które rozszerzają oskrzela. Teraz po 6 latach szczepionek jest lepiej gdyż leków już wgl nie biorę ale kondychy nadal brak. I mam tak że jak się porządnie zmacham to strasznie długo zajmuje mi ustabilizowanie oddechu, nie tak jak inni że się zmachają i posiedzą 2-3 minuty i oddech wraca, mi się strasznie ciężko oddycha przez ten czas i dopiero po kilku minutach wracam do normy. Nie chcę się tym usprawiedliwić tylko opisuje jak jest. Będe się starał na nastęonym treningu zrobić więcej powtórzeń..
Rozpiska z dzisiaj:
Makaron mam jeszcze zwykły to go jem a jak mi się skończy zakupie pełnoziarnisty
Zmieniony przez - bugi24 w dniu 2012-12-18 20:27:14
Szacuny
4
Napisanych postów
443
Wiek
29 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
5403
Kondycyjnie jesteś cienki bo ćwiczysz od miesiąca i niema tu się niczym tłumaczyć czy zwalać, sęk w tym że zauważyłeś to że jesteś słaby i chcesz to zmienić i to się liczy że dobrą drogę obrałeś;) P.s. W jaki sposób robisz kurczaka? Gotujesz, smażysz, pieczesz? Jakby faftaq mógł odpowiedzieć na jedno pytanie: Jak najlepiej zrobić kurczaka? Gotować, smażyć, piec? I na czym, oliwie z oliwek, smalcu? Niby proste pytanie, ale gdy szukam takich podstawowych informacji jak zrobić najzdrowszego kurczaka który daje najwięcej masy i najmniej tłuszczu to gubię się w przepisach Kurczaka po francusku itp.;) Z góry dziękuje;)
"Zwycięzcy sie nie poddają, A ci co się poddają nie zwyciężają"
Szacuny
8
Napisanych postów
2367
Wiek
28 lat
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
45570
Kuraka do szkoły smaży mi mamuśka na patelni z przyprawą gyros i jest taki zayebisty że nie mogę się ognać od tych co chcą spróbować A ten co jest na foto wyżej to robiłem w piekarniku z przyprawą do kurczaka
Szacuny
0
Napisanych postów
90
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
2017
Polecam Ci przejść się do biedrony z racji cen i kupić z winiar, czy innego tego typu kurczaka w papirusie. Jest to zaj**ista opcja dla ludzi takich jak Ty czy ja, którzy muszą jeść zimną kurę podczas dnia, ponieważ ten papirus powoduje, że mięcho jest mega smaczne i miękkie nawet na zimno. A takie to już wchodzi jak złoto.