Szacuny
15
Napisanych postów
2499
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
23442
mógłby mi ktos podac jakies cwiczenia na klate bez uzywania ciezarow??(bo jestem jeszcze za mlody)i mam jeszcze 1 pytanie: robie 40 pelnych pompek-dlaczego nie moge wiecej sobie przypakowac??robie te pompki(do oporu az mi miesnie nie wytrzymaja) a jakos nie moge pobic rekordu
Szacuny
15
Napisanych postów
2499
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
23442
dzieki spairo za odpowiedz moze dalbym ci punkt ale nie wiem jak to sie robi bo jestem tu nowy:) a przy okazji to nie zna ktos jakichs innych cwiczen??(bez uzywania sztangi i ciezarow)
Szacuny
0
Napisanych postów
38
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
2181
Sprobuj robic pompki z rekami przy ciele / tzn jak jestes w najnizszej pozycji to rece masz na wysokosci brzucha i miednicy mniej wiecej / To wzmacnia dobrze triceps i tyl barkow / takich pompek robie 126 /...
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Trenning domatora jest przedstawiony w bardzo przystępny sposób dla osób które jeszcze nie posiadaja sprzetu.Osobiscie polecam na bazie wasnego doswiadczenia
Szacuny
15
Napisanych postów
2499
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
23442
ok dzieki :) a mozesz mi jeszcze powiedziec czy gdybym robil 2 razy w tygodniu po 5 serii roznych pompek(np 1 seria waskich pompek 1 seria pompek z nogami na taborecie itp) to przyszloby mi z 5 pompek(do rekordu) w ciagu powiedzmy 50 dni??