Szacuny
5
Napisanych postów
641
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
5376
Stajemy na ławce płaskiej - hm xD czuje ze bym sie wypier... ;] i zamiast duzych lydek mialbym brak jedynek ;] No ale coz sprobuje bo wkoncu trening krotki i coz mi szkodzi;] Pozdro
Walcze do ostatniego tchu, każde powtórzenie dla mnie kwestią bytu.
Szacuny
1
Napisanych postów
218
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
2507
Może źle zrozumiałem, ale czy ten trening nie przewiduje progresji? Czy jeśli jestem już w stanie zrobić taką serię to mam już cały czas robić to samo i nie dodawać kg, ani powtórzeń?
Szacuny
0
Napisanych postów
45
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
4495
O szoperx, toś plan dał... Jestem 3h po treningu, cały czas czuję łydki i ledwo chodzę A doszedłem do "Następnie po 12 na każdej z osobna", dalej już nie miałem siły...
Szacuny
5
Napisanych postów
28
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
262
Może źle zrozumiałem, ale czy ten trening nie przewiduje progresji? Czy jeśli jestem już w stanie zrobić taką serię to mam już cały czas robić to samo i nie dodawać kg, ani powtórzeń?
1. Albo źle coś robie
2. Albo mam mocne nogi
3. Albo po prostu przesadzacie z tym jaki ten trening jest ciężki
Nic nadzwyczajnego, na loozie zrobilem cala serie
Juz odpowiadam
1 pytanie tak nie przewiduje progresji, ale mozna go przeciez modyfikowac, najwazniejsze sa zalozenia,
Co do drugiego moze faktycznie cos zle robisz, ale mozesz zrobic oczywiscie 2 serie, zreszta poczekajmy do jutra i zobaczymy czy bedziesz mial zakwasy.
Co do moich lydek i zdjec, to wrzuce:)
Zmieniony przez - szoperx w dniu 2008-07-24 20:10:15
Szacuny
3
Napisanych postów
524
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
5885
szoperx jestes pewien, że lepszym rozwiązaniem nie będzie dorzucenie obciążenia nic robienie kilku serii? Nie mówie, że trening jest zły, ale widocznie potrzebuję trochę więcej intensywności, więc dorzucenie jakiegoś obciążenia mogłoby pomóc.
Czekamy na foty pozdro
Red flags are flyin' high!
Manchester United!
Here we are !
Szacuny
5
Napisanych postów
28
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
262
Powiem tak, jestes pierwsza osoba, ktora potrzebuje zwiekszenia czy w ogole dolozenia obciazenia, moim zdaniem lepiej zrobic wiecej serii, ale jesli na Ciebie ten trening slabiej dziala, o smialo mozna dorzucic jakies hantle, jednak nie polecam tego wszystkim. Moze jednak na poczatek tez zwrocic wieksza uwaga na koncentracje. Ogolnie mowiac sprawa indywidualna i oczywiscie nie ma takiego treningu na swiecie, ktory zadziala na wszystkich rowno.
Wracajac do sprawy, jesli nie czujesz takiej "wiksy" jaka powinienes czuc, czy jaka czuje wiekszosc ludzi po tym treningu, to mozna probowac dorzucic ciezar:)
Co do fotek, jak tylko znajde ladowarke do aparatu, to zaraz cykne i wrzuce hehe:)
Pierwsze opinie po treningu juz sa, "O szoperx , toś plan dał...
Jestem 3h po treningu, cały czas czuję łydki i ledwo chodzę
A doszedłem do "Następnie po 12 na każdej z osobna", dalej już nie miałem siły..."
Niebawem wrzuce trening na mięsień czterogłowy nog, ktory bedzie sie opieral na podobnej zasadzie:)
Zmieniony przez - szoperx w dniu 2008-07-24 21:45:43
Szacuny
7
Napisanych postów
620
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
41512
Robię podobny trening w domu gdy nie ma dostępu do siłki, tyle że robie najpierw na maksa na jednej nodze, i zamieniam nogi aż nie będę z stanie zrobić ani jednego powtórzenia na jednej i potem robię ile dam radę na obu. Trening słaby, dla zaawansowanych łydek 5 razy w tygodniu bez przeszkód. Ważne że jakaś odmiana i na Ciebe działa.
Pzdr