Szacuny
532
Napisanych postów
8076
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
67002
Ja dostałam z kolei ten filmik za przykład (ale z hantlami robiłam)
Ale jakbyś nie uzyskała odp. od Modek, to raczej sugerowałbym się wykonaniem Scotta - ćwiczenia, które miałam do zrobienia, a które on wykonywał na filmikach jako przykład były potwierdzone jako prawidłowe (oczywiście w jego wykonaniu). Chociaż mam wrażenie, że obie wersje są prawidłowe.
Zmieniony przez - porandojin w dniu 2014-01-02 11:28:10
Zmieniony przez - porandojin w dniu 2014-01-02 11:29:38
Szacuny
0
Napisanych postów
1023
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
26862
Pytanko - czy ćwiczenie "wyciskanie hantli stojąc na barki" z treningu dla zielonych można robić siedząc? Czy to będzie już zupełnie inne ćwiczenie? Bo z tym jednym jedynym mam problem, polegający na tym, że za każdym razem słabo mi i mam mroczki przed oczami, no i raczej nie wynika to z dużego wysiłku - to inne uczucie - tylko raczej z mojej ortostatyki.
Szacuny
0
Napisanych postów
690
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
12191
Jako, że zaczęłam trening nr 2 by Obli, to mam prośbę. Czy ktoś mógłby podrzucić jakiś filmik z przysiadem przednim z push press? Sam przysiad znalazłam, push press też, ale mi chodzi o to jak ma wyglądać przejście z jednego do drugiego. Czy ma to być płynne czy raczej kończymy przysiad, wdech i dopiero push press? Filmik rozwiałby wszystkie wątpliwości.
Szacuny
36
Napisanych postów
15338
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
191806
Przysiad wdech i PP. Z płynnym przejściem to ćwiczenie nazywa się thrusters a to nie je masz robić w tym planie
"pod tym niechcianym tłuszczem niekoniecznie ukrywa się nasz ideał urody" Obliques Don’t be a follower. Be a leader even if for a while you are only leading your shadow. DT -> https://www.sfd.pl/DT_Arphiel-t1191724.html
Szacuny
0
Napisanych postów
690
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
12191
ok, bardzo dziękuję
ciekawi mnie jednak czy nie ma może filmiku z połączeniem tych ćwiczeń
jak się człowiek napatrzy to zawsze jakoś łatwiej
a i jeszcze jedno, czy to normalne, że bolą mnie nadgarstki w tym ćwiczeniu?
robiłam je dopiero pierwszy raz i zastanawiam się, czy może w przysiadzie źle trzymam sztangę?
Zmieniony przez - zkrainyczarow w dniu 2014-01-09 08:59:40
Szacuny
658
Napisanych postów
8604
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
143874
jeżeli chodzi o przysiad bułgarski, to czy powinnam czuć mocniej (o wiele mocniej) tę nogę która jest oparta o ławeczkę czy tę, na której stoję?
Niema nic gorszego niż bycie więźniem własnej głowy, pędzić za ideałem którego nie istnieje kosztem wszystkiego: zdrowia, relacji przyjacielskich/rodzinnych, kosztem bezcennych minut życia, które nigdy nie wrócą..