Szacuny
0
Napisanych postów
769
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
32695
Ale te ćwiczenia wykonujesz obwodami, czyli robisz jedną serię ćwiczenia i przechodzisz do następnego i tak do końca aż zrobisz po 1 serii wszystkich, a potem znów zaczynasz od pierwszego i tak 3 razy
Zmieniony przez - chuda w dniu 2012-05-03 19:10:29
Szacuny
0
Napisanych postów
13
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
966
chuda
Ale te ćwiczenia wykonujesz obwodami, czyli robisz jedną serię ćwiczenia i przechodzisz do następnego i tak do końca aż zrobisz po 1 serii wszystkich, a potem znów zaczynasz od pierwszego i tak 3 razy
Zmieniony przez - chuda w dniu 2012-05-03 19:10:29
czyli nie zakumałam ;) 15 - przechodzę - 15 - przechodzę aż do konca itd. i to jest obwód.
Szacuny
0
Napisanych postów
60
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
1744
świetny temacik, ja tez walczę w warunkach domowych. mam pytanie o przysiad bułgarski, robię z 10 kilowym obciążeniem czy to jest ok dla stawów czy za dużo? i czy macie jakieś namiary na trening na drążku do podciągania? aktualnie robię trzy ćwiczenia :
- podciągam sie normalnie,
- podciągam nogi do brzucha,
- stopami dotykam drążka
i sie zastanawiam czy mogę go wykorzystać jeszcze na inny sposób.
pozdrawiam
" Ci którzy są słabi czekają na szanse, silni zaś sami je tworzą!"
Og Mandino
Szacuny
73
Napisanych postów
26831
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
283202
Dziewczyno, już Ci odpisałam, żebyś w swoim topicu umieściła niezbędne informacje i przeczytała lekturę, nikt tego za Ciebie nie zrobi. WYsil się trochę.
Szacuny
1
Napisanych postów
11
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
48
Trochę się tu gubię ;p czytam cały czas, sądziłam że każdy temat jest obserwowany przez różne osoby i ktoś może ma podobny problem. Więc i tu się zgłosiłam :) Sorki :)
Szacuny
1
Napisanych postów
3
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
26637
Ja mam tylko jedno pytanie co do ćwiczenia w treningu w warunkach domowych (trening A) wznosy z opadu. Co to za cwiczenie bo patrze w atlasie i za bardzo nie moge znalezc... Czy to chodzi o plecy? Jesli tak to jak takie cwiczenie zrobic w warunkach domowych?