Orzechy nerkowca faktycznie ratują :)
...
Napisał(a)
No nareszcie reguluję , bo przez ostatnie lata miałam @ 2-3 max 4 x w ROKU. A jednego roku nawet tylko 1 był :/
Orzechy nerkowca faktycznie ratują :)
Orzechy nerkowca faktycznie ratują :)
...
Napisał(a)
Hej
Upiorne jest te regulowanie @
Nie będę was zadręczać szczegółami ale określę to jednym trafnym słowem : potop
Mam nadzieję że dam radę dzisiaj wykonać trening
Posmarowałam się wczoraj tym cepanem na blizny
I tak stoję smaruję się , tż obok siedzi i mówię do niego że strasznie śmierdzą śmieci i trzeba je natychmiast wynieść po czym popatrzył na mnie z takim zdziwieniem bo akurat coś obierał nad koszem. No i smaruję się smaruję , no i śmierdzi mi tymi śmieciami ... Powąchałam rękę i jaki zonk że cepan wali śmietnikiem
Jakbym wyszła świeżo z kubła na śmieci
No i szama
Upiorne jest te regulowanie @
Nie będę was zadręczać szczegółami ale określę to jednym trafnym słowem : potop
Mam nadzieję że dam radę dzisiaj wykonać trening
Posmarowałam się wczoraj tym cepanem na blizny
I tak stoję smaruję się , tż obok siedzi i mówię do niego że strasznie śmierdzą śmieci i trzeba je natychmiast wynieść po czym popatrzył na mnie z takim zdziwieniem bo akurat coś obierał nad koszem. No i smaruję się smaruję , no i śmierdzi mi tymi śmieciami ... Powąchałam rękę i jaki zonk że cepan wali śmietnikiem
Jakbym wyszła świeżo z kubła na śmieci
No i szama
...
Napisał(a)
Zrobiłam jednak trening bo lepiej już z brzuchem :
1) plank max czas 45s. , 40s.
2) Martwy ciąg z hantlami 15x 12kg , 15x 12kg
3) Wykroki z hantlami 15x na każdą nogę 2x4,5kg , 15x 2x4,5kg
4) wiosłowanie hantelką 15x na każdą rękę po 4,5kg , 15x 4,5kg
5) wyciskanie hantli leżąć 15 x 9kg , 15 x 9kg
6) Wyciskanie hantli stojąc na barki 11x 12kg , 6x 12kg
7) uginanie przedramion (biceps) 15x 12kg , 14x 12kg
8) wyciskanie francuskie stojąc (triceps) 15x 1,5kg , 15x 1,5kg
1) plank max czas 45s. , 40s.
2) Martwy ciąg z hantlami 15x 12kg , 15x 12kg
3) Wykroki z hantlami 15x na każdą nogę 2x4,5kg , 15x 2x4,5kg
4) wiosłowanie hantelką 15x na każdą rękę po 4,5kg , 15x 4,5kg
5) wyciskanie hantli leżąć 15 x 9kg , 15 x 9kg
6) Wyciskanie hantli stojąc na barki 11x 12kg , 6x 12kg
7) uginanie przedramion (biceps) 15x 12kg , 14x 12kg
8) wyciskanie francuskie stojąc (triceps) 15x 1,5kg , 15x 1,5kg
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Spokojnie jedz jaja. Z tym cholesterolem z powodu jajek to mit. Ja okresowo po 6 dziennie jadłam i spoko. Wysoki cholesterol to raczej skłonności genetyczne. Poza tym pamiętaj, że odchudzając się wyniki będziesz miała "zawirowane/zafałszowane". Komórki tłuszczowe w trakcie redukcji "uwalniają" do organizmu to co przez lata w sobie gromadziły (czyli toksyny) i przejściwo możesz mieć wyniki zawyżone czy "dziwne".
...
Napisał(a)
Od siebie dodam, ze jadam 10-11 jajek dziennie i mam się całkiem dobrze
...
Napisał(a)
Aha czyli mnie nastraszyli i mają nieaktualne informacje , to dobrze bo lubię jaja
Było :
niebiesko - bieg
reszta marsz , minuty
1 2 1 2 1 1 1 2 1 2 1 2 1 2 29
Dzisiaj pierwszy raz złapała mnie kolka i towarzyszyła do samego końca.
Zmieniony przez - Isthar w dniu 2014-04-01 14:32:53
Zmieniony przez - Isthar w dniu 2014-04-01 14:33:11
Było :
niebiesko - bieg
reszta marsz , minuty
1 2 1 2 1 1 1 2 1 2 1 2 1 2 29
Dzisiaj pierwszy raz złapała mnie kolka i towarzyszyła do samego końca.
Zmieniony przez - Isthar w dniu 2014-04-01 14:32:53
Zmieniony przez - Isthar w dniu 2014-04-01 14:33:11
...
Napisał(a)
W uzupełnieniu Kokosika
Przy okazji warto sprostować nieporozumienie, że w żywności istnieje "dobry" i "zły" cholesterol. O ile o czymś takim możemy mówić w przypadku krwi, mając na uwadze "opakowanie transportowe" cholesterolu, czyli lipoproteiny, i ich rolę w rozwoju miażdżycy, o tyle w żywności taki podział nie znajduje uzasadnienia. Cholesterol jest bowiem we wszystkich produktach tym samym związkiem chemicznym.
Za "Prawda o tłuszczach" praca zbiorowa pod redakcją prof. Jana Gawęckiego.
Zmieniony przez - Darek59 w dniu 2014-04-01 15:20:09
Przy okazji warto sprostować nieporozumienie, że w żywności istnieje "dobry" i "zły" cholesterol. O ile o czymś takim możemy mówić w przypadku krwi, mając na uwadze "opakowanie transportowe" cholesterolu, czyli lipoproteiny, i ich rolę w rozwoju miażdżycy, o tyle w żywności taki podział nie znajduje uzasadnienia. Cholesterol jest bowiem we wszystkich produktach tym samym związkiem chemicznym.
Za "Prawda o tłuszczach" praca zbiorowa pod redakcją prof. Jana Gawęckiego.
Zmieniony przez - Darek59 w dniu 2014-04-01 15:20:09
Pozdrawiam Darek
...
Napisał(a)
Dziękuję za ten fragment :) Rozwiewa moje wątpliwości już do końca :)
Teraz będę wiedziała co odpowiedzieć jak mi znowu powiedzą że niedługo zejdę z tego świata ;]
Teraz będę wiedziała co odpowiedzieć jak mi znowu powiedzą że niedługo zejdę z tego świata ;]
...
Napisał(a)
Hej weszłam poczytałam i Tobie też ładnie spada. A tak w ogóle to od podobnej wagi starujemy. Będę zaglądać regularnie i kibicować i też trzymam kciuki, damy radę
Poprzedni temat
Problem
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- ...
- 58
Następny temat
REDUKCJA BLONDYNY
Polecane artykuły