Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Problem z udami

temat działu:

Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 2695

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 4 Wiek 29 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 11
Siema,
Mam problem z udami ( w sumie to ogólnie z nogami). Wydają mi się być nie proporcjonalne do reszty ciała. Klate i brzuch mam bardzo chudą że widać mi pojedyncze żebra a nogi mam bardzo rozbudowane. Podsyłam zdjęcia w napięciu i w luzie. Obwód uda to 56 cm a łydki 38. Wydaje mi się że to samo mięcho bo są bardzo twardy a chciałbym je zrzucić tylko nwm jak? Czy może mi się wydaję że to mięsnię a to zwykły tłuszcz który zrzuce biegając ?

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3313 Napisanych postów 72175 Wiek 34 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 459106
Skelque
ja nie chce nic mówić, mam 62cm w udach i jakoś rurki znajduję bez problemu

Padłem

Autorze, masz proporcjonalne nogi do reszty ciała, nie masz ich rozbudowanych. Zauważ że chodzisz na nich, musi być trochę więcej mięśnia niż na reszcie ciała, bo byś sie wywracał. Także wszędzie jest chudo .

Jedno ziarnko piasku moze zatrzymać klepsydrę
Jedna zbłąkana kula może zatrzymac życie
https://www.sfd.pl/gienus12__wojna_z_sylwetką_trwa.._!_-t1070946.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 235 Napisanych postów 3202 Wiek 27 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 58644
Wszystko super, tylko na jakiej zasadzie stwierdzić jakieś dysproporcje, skoro dajesz tylko zdjęcie nóg? Przepraszam - jednej nogi. Resztę mamy sobie dorysować?

Ankieta działu też by nie zaszkodziła, nie wiadomo nic o Tobie.

Po za tym wydaję mi się, że dramatyzujesz, noga jak noga.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 51 Wiek 26 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 2753
skoro uwazasz ze to miecho i masz jakies dysproporcje to nie lepiej zdobyc wiecej miesni w gornej czesci ciala niz chciec stracic miesnie nizej :)
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 4 Wiek 29 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 11
Chce nogi zrzucić żeby zmieścić się w rurki (to nie jest troll) bardziej widze siebie jako chudzielca

Zmieniony przez - Domek1234 w dniu 2016-08-16 20:30:12
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 17 Wiek 33 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 455
Stary niewiem o co Ci chodzi... Nogi jak nogi... Nie widze zadnych dysproporcji... Moze zainwestuj w szersze rurki xd
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 235 Napisanych postów 3202 Wiek 27 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 58644
ja nie chce nic mówić, mam 62cm w udach i jakoś rurki znajduję bez problemu
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 148 Napisanych postów 878 Wiek 28 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 46176
jak w damskich spodniach chcesz chodzic to sie nie dziw, ze noga Ci nie wchodzi chociaz 56cm to niewiele i bez problemu powinienes w te swoje rajstopy dzinsowe wejsc
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
monkey22 Doradca
Ekspert
Szacuny 34752 Napisanych postów 25177 Wiek 44 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 282663
Moze kup leginsy i sobie naciagaj. Boże ty jesteś facet czy baba. Sory za szczerosc ale dzisiejsze problemy chłopców w twoim wieku mnie przerażają
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BPL-G Fizjoterapeuta
Ekspert
Szacuny 2090 Napisanych postów 49893 Wiek 38 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 492546
Dysproporcji na zdjęciu nie widać natomiast zastanowiłbym się nad diagnostykiem pod kątem zaburzenia postawy choć tego typu zdjęcie może być mylące
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Szacuny 12449 Napisanych postów 161900 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1240296
ogolnie ciezko po tego typu fotach cos ocenic
podejdzmy troche powaznie do tematu, jak chcesz pomocy to chciaz wykonaj foty jak nalezy

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3637 Napisanych postów 31015 Wiek 35 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 294310
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Problemy z Redukcją - Endomorfik

Następny temat

Potrzebuje pomocy

Spalanie
Polecane artykuły