można by rzecz, rzutem na taśmę zakładam dziennik w tym dziale.
Po uwikłaniu się z drobnymi problemami zdrowotnymi zamierzam sumiennie prowadzić tu dziennik i rywalizować z innymi uczestnikami.
Coś o sobie:
Wymiary na dzień 6.10 ostatni pomiar
Wzrost: 190cm
Waga: 82,7
Klatka n. 101,5cm
Biceps n. 35,5cm
Przedramię n. 29,5cm
Pas luzem 81cm
Talia luzem 77cm
Udo n. 60,5cm
Łydka n. 40,5cm
Biodra 86cm
Obręcz barkowa 118cm
Cele
Polepszenie sprawności fizycznej i zbudowanie sylwetki która przedstawia osobę która miała w ręce żelazo

Trening
Będzie to 4-dniowy split metodą hss100, chce spróbować takiego urozmaicenia nie samymi normalnymi planami człowiek żyje a wiem że dobrze reaguję na takie metody treningowe. Jeżeli chodzi o cardio to jakiś tam rowerek do szkoły + czasem do dziewczyny (średnio +/- 80km na rowerze w tyg)
PN: wolne 2h WF w szkole
WT: Klatka Biceps Łydy
ŚR: Nogi Brzuch 1h WF w szkole
CZW: wolne
PT: Barki Triceps Kaptur Łydy
SB: Plecy Brzuch
ND: wolne
więc ten rozkład wygląda w miare ok jest po dniu przerwy między każdymi 2 treningowymi. A jak wygląda trening to na bieżąco uaktualnie. Plan jest na 4 miesiące, konkurs na 3 ale akurat ten ostatni jest typowo siłowy więc zobaczymy co z tego wyjdzie ;)
Dieta
Typowego nastolatka hehe. IIFYM - ponieważ lubię sobie podjeść domowe obiadki, nie samą kurą i ryżem człowiek żyje ale preferuje zdrowe odżywianie. Na chwilę obecną 4200 KCAL makro: B~200 W~550 T~130 różnie to bywa zależy od dnia.
Suplementacja
Jabłczan kreatyny
Białko
Witaminy
Omega/tran
Ochrona stawów
na chwile obecną wszystko.
Foto
Zaaktualizuje to miejsce we wtorek/środę gdyż na tą chwilę nie mam jak wykonać zdjęć.
Także lecimy z koksem

Zmieniony przez - bebolek w dniu 2014-10-12 23:36:13
Uwaga, moje wypowiedzi zawierają dozę ironii i proszę nie brać ich na poważnie, ponieważ nie odpowiadam za krzywdy moralne.
They see me rollin...
They hatin...