...
Napisał(a)
nie mialem specjalistycznego treningu na sile w martwym ciagu. ogolnie mam sielne plecy. wioslowanie 140kg sztanga serie robilem z prawidlowa technika oczywiscie.
...
Napisał(a)
Moja dziewczyne nie rusza tona szczykawek i saa w szufladzie wydaje mnie sie ze sie juz przyzwyczaila bo nawet w aptece szczykawki i igly mi kupuje 

...
Napisał(a)
Kochanie, na urodziny kupilam ci strzykawke wielorazowego uzytku nowej generacji tloczkiem i igla ! 0% straty soczku!
kochanie bedziesz wielki! powiedziala zona grande

...
Napisał(a)
Gregor niema to jak skromny cykl
Zonka:kochanie po diabla ci tyle strzykawek?
Gregor:Sloneczko nasz chomik jest chory i musze mu podawac mleko do ustnie strzykawka

Gregor:Sloneczko nasz chomik jest chory i musze mu podawac mleko do ustnie strzykawka

Masa i Dyscyplina Ból Nie Istnieje
...
Napisał(a)
tak moja zona przy mnie przebywajac to wie o saa wiecej niz niejeden tu na forum pseudoznawca 

...
Napisał(a)
Juz byly...

Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
...
Napisał(a)
moja zona zaczela cwiczyc na silce. juz z miesiac 2 razy w tyg. po treningu bialko sobie zyczy
pelnie profesjonalnie podchodzi. ostatnio mi bicepsy pokazywala jak doladowala. ogolnie to drobniutka wzrost165cm
waga 46-47kg. i ostatnio mi mowi ze juz wie czemu tak podchodze do silowni. i mowi ze jej sie podoba i chce chodzic 3 razy w tyg.
na klate sztanga 30kg laduje 6razy. a lewym prostym jak sie dam trafic
to to powiem ze czuje cios jak na takiego szkieletora

waga 46-47kg. i ostatnio mi mowi ze juz wie czemu tak podchodze do silowni. i mowi ze jej sie podoba i chce chodzic 3 razy w tyg.
na klate sztanga 30kg laduje 6razy. a lewym prostym jak sie dam trafic

to to powiem ze czuje cios jak na takiego szkieletora

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Metka a sex
-
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8