Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
12
Napisanych postów
2803
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
12744
co wy sobie wkrecacie jeden z drugim? nabraliscie sie koksu i wam sie w głowie poprzestawiało strasznie, strasznie. Co wy mi chcecie uswiaodmić, ze mam sie was bać, bo jeden z drugim jest wiekszy odemnie?
Sami widzicie jaką macie kaszke w głowie, bo patrzycie najpierw na siebie i to wam starczy, a nie pomyslicie, ze jest ktoś mniejszy od was kto moze wam skopać dupe i to bez koksu, bo nie w koksie siła tylko w głowie łomie.
a g**** to wiesz.. zachowaj na pozniej.
PS nie przerazaja mnie wasze sztuczne miesnie.
Zmieniony przez - TyreX w dniu 2006-03-25 14:58:52
Zmieniony przez - TyreX w dniu 2006-03-25 15:00:49
Szacuny
400
Napisanych postów
15594
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
91830
ale ty dziwny
a kto tu cie chce przerazic jak komus ulica ryj latami obila, a na dodatek ma te twoim zdaniem "sztuczne" miesnie to wg mnie moze i kozaczyc i sie chwalic bo sobie na to poprostu zapracowal
Szacuny
183
Napisanych postów
12431
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
185431
no w sumie to sie chyba nie znam... raptem przez 7 lat zajmowalem sie sportami i systemami walki - karate, bjj, boks, kick boxing, combat 56, troche zapasow i judo, treningi w formule vale tudo...
wszystko jest kwestia psychiki... kiedys bylem tak ***niety ze gosciu zakladal mi trojstopniowa dzwignie [bark, lokiec, nadgarstek] a ja sie smialem [mimo ze bolalo jak s****ysyn]...
Szacuny
2
Napisanych postów
82
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1399
Nie chcę nikogo obrażać.Ale prawdą jest że często spotykam młodocianych którzy nie wiele wiedza na temat siłowni(gdzies cos pomachali), do tego nażarali się byle jakiego koksu i strugają pawiana na ulicy.Trochę lat pracowałem na brance w dyskotekach to wiem co mówię.Do tego dragi i pewny problem wysi w powietrzu.Śmieszy mnie jedno,że taki nawąchany i oblepiony wodą koleś skacze do wszystkich,panoszy się i plecie na jęzor co slina mu przyniesie a tak naprawde gościa strach uderzyc, jednynie to wyszczelac po pysku i klapsa na dupe-tylko do tego sie nadaje.