...
Napisał(a)
altis to ja nie sobie to wymyslilem tylko madrzy ludzie, a ty jestes rewolucjonista na ktorego wszystko inaczej dziala
zaprzecz, podeprzyj teoria, i jestes kozak, bo jak narazie to caly czas chcesz mi cos udowodnic nie wiem po co ee? a moze twoi kumple mieli na tyle niskie stezenie ze taki blok u nich nie wystapil? albo maja tak wielkie zalane cyce ze nie widac u nich tego gino? mozliwosci jest wiele, ale na wszystkich ludzi dziala to tak samo, tyle z wiekszym badz mniejszym natezeniem, i nie pisz juz mi tutaj nic bo przez ciebie offtop robie:P

...
Napisał(a)
wiesz kiedys juz mialem z tego zrodla dla kolezki i dzialal jak boldek.
a chlopak nie jest byl amatorem zeby tego nie zauwazyc. a jest z columbi bo typ z tamtad przywozi centralnie. pracuje w takiej firmie ze ma tam delegacje. mam tylko 1 butelke. i polowe daje mojemu partnerowi treningowemu. a swoja droga ze jest wiele tego towaru walowanego w polsce. na ja na szczescie mam w miare pewne to zrodlo. a takiego bolda kiedys tez kupowala mi tak dupa w egipcie tylko dostepny byl w 10ml flakonach. a zaplacila jak za 50mg. babie to wkreca cene zawsze dobra w apteca tak jak za suste 3 dolce
a chlopak nie jest byl amatorem zeby tego nie zauwazyc. a jest z columbi bo typ z tamtad przywozi centralnie. pracuje w takiej firmie ze ma tam delegacje. mam tylko 1 butelke. i polowe daje mojemu partnerowi treningowemu. a swoja droga ze jest wiele tego towaru walowanego w polsce. na ja na szczescie mam w miare pewne to zrodlo. a takiego bolda kiedys tez kupowala mi tak dupa w egipcie tylko dostepny byl w 10ml flakonach. a zaplacila jak za 50mg. babie to wkreca cene zawsze dobra w apteca tak jak za suste 3 dolce
...
Napisał(a)
"i nie pisz juz mi tutaj nic bo przez ciebie offtop robie:P"
pff
stul pysk smarku bo inaczej bedziemy gadac
pff
stul pysk smarku bo inaczej bedziemy gadac
...
Napisał(a)
Pokój Panowie, doping nie dzieli Nas a łaczy 

" I pamietaj szacunek to wszystko "
...
Napisał(a)
sorry Gregor za ten spam w Twoim topicu
dobra wbijam w sumie w niepełnoletniego koksiarza
jest luz pokazsujcie to...
dobra wbijam w sumie w niepełnoletniego koksiarza
jest luz pokazsujcie to...
...
Napisał(a)
altis luz. przypomniala mi sie tylko zabawna sytuacja jak w spozywczaku kolo mnie uspakajalem takiego pijanego grubasa co terroryzowal te mile panie a pozniej mowi do mnie a ty smarku co sie wtracasz. i nie musial dlugo czekac bo zlamalem nim lade w sklepie
i udusilem kolniezem od kurtki
to taki moj mily offtopik na dobranos

to taki moj mily offtopik na dobranos

...
Napisał(a)
gregor potem pokaz foty jak poszlo bo bedzie GRUBOOO chyba 

= = = EKSPERT w DOPiNGu = = =
http://www.sfd.pl/Twoja_chwila_prawdy_III-t346227-s21.html = = = AkTUALNE FOTO = = =
http://www.sfd.pl/Twoja_Chwila_Prawdy_II-t318205-s255.html NoWe FoTo Yo!;]
Inside We all know only the strongest survive...
...
Napisał(a)
Gregor panie sięchyba jeszcze bardziej przeraziły pewnie
PS-napisałeś to kompletnie dla jaj o ostatnim cyklu czy miewasz takie myśli?

PS-napisałeś to kompletnie dla jaj o ostatnim cyklu czy miewasz takie myśli?

12 spampostów w suplach i MMA
15 w odżywianiu
dlugo dlugo nic...
DOPING - spampost nr 100 <brawo>
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Metka a sex
-
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9