...
Napisał(a)
za....ta klatka Stary !! Daj znac jakie efekty po t3 bo sam zastanawiam sie nad wzieciem
...
Napisał(a)
co do t3 to imo troche przereklamowane .lecialem od 12,5 mcg do 50 i tak sobie klepalo .
W świecie baranów wolimy byc Wilkami =] hrhr..
...
Napisał(a)
a ja bede orginalny, zastanawiam sie nad tym, po co greg zaslonil na focie wszystko, oprocz oczu i ust, zeby widzial, i mogl oddychac na foto?

...
Napisał(a)
Nie czytałem całego tematu. Ale musze się wtrącić do wypowiedzi Krzabr'a
„A szacunek też ważna sprawa nie tylko chodzi o pokój itd , ważne jest to ze np. jeśli przeciwnik ma dość walki i prosi o pokój to go nie dobijamy lecz negocjujemy warunki tez ważna rzecz a nikt o tym nie wspomniał.”
Z tym się zgodzić nie mogę. Szacunek jest ważną sprawą, ale jak ktoś sam na swoje żądanie prosił się o walkę i ją przegrał nigdy w życiu bym mu nie odpuścił.
„A szacunek też ważna sprawa nie tylko chodzi o pokój itd , ważne jest to ze np. jeśli przeciwnik ma dość walki i prosi o pokój to go nie dobijamy lecz negocjujemy warunki tez ważna rzecz a nikt o tym nie wspomniał.”
Z tym się zgodzić nie mogę. Szacunek jest ważną sprawą, ale jak ktoś sam na swoje żądanie prosił się o walkę i ją przegrał nigdy w życiu bym mu nie odpuścił.
...
Napisał(a)
też nie odpuściłbym jeżeli by się stała krzywda któregś z bliskich mi osób, ale Krzabr napisał to pod względem jakiegoś tak przypadku, ja osobiście to tak interpretuje [=
asd - nie widzisz że to kominiarka
Gregor kozacko! tak trzymaj!
Zmieniony przez - -Neal- w dniu 2006-03-30 08:53:46
asd - nie widzisz że to kominiarka

Gregor kozacko! tak trzymaj!

Zmieniony przez - -Neal- w dniu 2006-03-30 08:53:46
Promotor zdrowia z fizjoterapią.
...
Napisał(a)
regi ja sie o 6 budze na 8 trening a teraz juz regeneracja. dzis byly nogi. ale tego nie lubie cwiczyc a jeszcze mnie partner goni z ciezarami.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Metka a sex
-
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8