...
Napisał(a)
a ja bym na clenie dorzucil ketotifen :) i wydluz troche ten cykl tak do ok pol roku.. wowczas odblok+proviron+HCG... i po pol roku mozna naprawde zrobic niezle miesko..mimo wszytsko powodzenia
...
Napisał(a)
konkret dzieki za twoje sugestie. napewno cos z nich wyciagne
bad przechodza mnie takie mysli bo czlowiek sie dorosly robi a na mnie juz najwyzszy czas. jedno jest pewne ze z silownia i rekawicami do bosu jeszcze dlugo dlugo sie nie rozstane.
a z saa sam nie wiem. wszystko zalezy od tego co postanowie. ale mysle ze taki to bedzie ostatni cykl. chodzi mi o ilosc srodkow. ew bede sobie stosowal meta/prop meta/wino takie raczej krutsze cykle. no chyba ze po tym bede w formie na debiuty to wtedy pomysle. chce zobaczyc swoje cialo po totalnej redukcji. wtedy bedzie mozna cos powiedziec...

bad przechodza mnie takie mysli bo czlowiek sie dorosly robi a na mnie juz najwyzszy czas. jedno jest pewne ze z silownia i rekawicami do bosu jeszcze dlugo dlugo sie nie rozstane.
a z saa sam nie wiem. wszystko zalezy od tego co postanowie. ale mysle ze taki to bedzie ostatni cykl. chodzi mi o ilosc srodkow. ew bede sobie stosowal meta/prop meta/wino takie raczej krutsze cykle. no chyba ze po tym bede w formie na debiuty to wtedy pomysle. chce zobaczyc swoje cialo po totalnej redukcji. wtedy bedzie mozna cos powiedziec...
...
Napisał(a)
BIG ROTFL ALTIS DAL SIE SPROWOKOWAC
Gregor powodzenia w cyklu trzymaj diete i badz dzielny.

Gregor powodzenia w cyklu trzymaj diete i badz dzielny.
...
Napisał(a)
adrian sproboje bo nie mam pomyslu. moze bedzie dobrze. myslalem o kicku z agowirynu ale chyba zostane przy mecie.
durals z ta dieta bedzie najciezej... w moim przytadku. ale dam rade
durals z ta dieta bedzie najciezej... w moim przytadku. ale dam rade

...
Napisał(a)
Gregori podaj jeszcze mnniej wiecej trening jakim bedziesz jechal. Ogolnie to powodzenia 3 stowki w martwzm pekna chyba... Pozdro
...
Napisał(a)
GREGOR_ian -- mnie sie wydaje ze sam powinenes wiedziec co jest najlepsze dla Twojego organizmu mozesz bazowac sie na innych radach ale powinienes robic to bardzo ostroznie poniewaz jednemu cos sluzy a drugiemu nie.
O columbie mozesz byc raczej spokojny jestem zwolennikiem tego boldka i wlasnie go biore
O columbie mozesz byc raczej spokojny jestem zwolennikiem tego boldka i wlasnie go biore
...
Napisał(a)
grande sugestie kogos doswiadczonego zawsze sie przydadza. i warto je rozwazyc. wiem ze to co napisalem da mi wiele ale zawsze rozmawiajac o tym mozna dostrzec takie rzeczy ktore czasem umkna uwadze. po to zalozylem post
nie wiem czy bede w tym cyklu gonil za ciezarami. ale fajnie bylo by zaliczyc 300martwego i 250 pelnego przysiadu.i mysle ze jest to w zasiegu. ale w tym cyklu stawiam priorytet na dobry wyglad po cyklu. i do tego nie sa mi potrzebne ciezary MP. ale jesli mnie najdzie to udokumentuje to na filmiku

nie wiem czy bede w tym cyklu gonil za ciezarami. ale fajnie bylo by zaliczyc 300martwego i 250 pelnego przysiadu.i mysle ze jest to w zasiegu. ale w tym cyklu stawiam priorytet na dobry wyglad po cyklu. i do tego nie sa mi potrzebne ciezary MP. ale jesli mnie najdzie to udokumentuje to na filmiku

...
Napisał(a)
a z racji obecnie wykonywanego zawodu mysle nad zastosowaniem w tym okresie treningu podwojnie dzielonego czyli 2 razy dziennie.
...
Napisał(a)
Jesli stawiasz tylko na wyglad to ok, ale biorac pod uwage Twoje wyniki pokusilbym sie o jakies zawody :P:> a Filmiki krec krec :P
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Metka a sex
-
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9