Szacuny
3
Napisanych postów
182
Wiek
33 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
4781
Popieram propozycje Juniora.. Stawiałbym na mix 50/50 malto/waxy. Osobiscie dosypywałbym 10-20g WPC ale nie każdy by tak robil wiec propozycja jak najbardziej ok. Sugestia co do zgrania smaku z WPC.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
12449
Napisanych postów
161900
Wiek
36 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1240296
Potreningowy/regeneracja (w porcji)
- białko koncentrat + izolat 15 g
- węglowodany (malto lub waxy maize) 40-50 g
- hydrolizat białka 10 g
- leucyna/bcaa 4-5 g dorzucilbym magnez, BA 2-3g, oraz jakis mix antyutleniaczy np c+e,
+ moze fosfatydyloseryna?