Szacuny
1396
Napisanych postów
35562
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
150829
wiśnia - choć podchodziłem sceptycznie, rześka i smaczna. Dla mnie git. Banana niestety nie lubię w odżywkach. Miło zaskoczył mnie natomiast smak potreningówki. PO reanimatorach, torrentach i innych dziwnych wynalazkach potreningowych ten produkt wydał mi się wyjątkowo przyjemny (coś pomiędzy stackiem sfd a bcaa sfd z białkowo-mlecznym posmakiem). Z pewnością zamówię duże opakowanie.
Faktycznie mamy niezłe, forumowe produkty. Potreningówka będzie IMO hitem. Bo relacja cena - skład jest wyjątkowo korzystna. Smak to w wypadku tej kategorii produktów sprawa drugorzędna, ale z pewnością fakt że do wypicia nie będzie trzeba się zmuszać jak to ma miejsce przy innych preparatach potreningowych - stanowi istotny walor produktu
Zmieniony przez - faftaq w dniu 2011-08-30 21:21:49
Szacuny
1396
Napisanych postów
35562
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
150829
nie sądzę by na białko była jakaś promocja, bo marża jest symboliczna. Jak chciałem kiedyś kupić vitafit'a plus'a w cenie hurtowej, to gdy zobaczyłem różnicę w cenie, stwierdziłem że szkoda w ogóle się wygłupiać.
Z reszta wystarczy porównać ceny z innymi odzywkami białkowymi. \
Co do nowego carbo, izotonika, stacka potreningowego - to nie wiem, kto wie. Ale patrząc na sugerowaną cenę tego ostatniego produktu, chyba trudno będzie zrobić na niego atrakcyjne promo i do interesu nie dokładać.
Szacuny
49
Napisanych postów
5813
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
60511
w sumie to bardzije z promo mialem na mysli potreningowke czy cos.. tak jak bylo wczesniej - male puchy etc.. bo bialek chyba nigdy w jako takiej promo nie bylo.. no teraz jest 10% na wszystko wiec i sfd.. ale nie skorzystam heh :)
edit
nie znam cenowek.. mozliwe, ze bedzie jak piszesz.. :)
Zmieniony przez - maniak7000 w dniu 2011-08-30 21:32:46
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
17764
Napisanych postów
132961
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464624
Ceny SFD są takie że już chyba nie ma z czego uciąć, zostaje tylko czekać aż w sklepie będzie promołszyn np 5 czy 10 procent upustu i wtedy brac. Np kto daje 10g leucyny do carbo w takiej cenie.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
17
Napisanych postów
10170
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
117256
No no no, to czekam z niecierpliwością z zamówieniem, jak wszyscy Właściwie pierwszy tydzień września się już zaczął, więc może do końca tygodnia coś się ukarze. A co do cen są super wypas, ale jak się pojawiło BCAA, to były ekonomiczne promocyjne zestawy, więc kto wie. Hmmmm.....
1)DIETA - NAWET 100 TABLETEK METKI NIE ZASTĄPI DOBREJ DIETKI.
2)TRENING - ZA DUŻE CIĘŻARY BUDUJĄ TYLKO TWOJE EGO, NIE MIĘŚNIE.
3)REGENERACJA - JEŚLI NIE MUSISZ BIEC TO IDŹ, JEŚLI NIE MUSISZ IŚĆ TO STÓJ, JEŚLI NIE MUSISZ STAĆ TO SIEDŹ, JEŚLI NIE MUSISZ SIEDZIEĆ TO LEŻ I ŚPIJ.
4)KOKZ - BIERZESZ TYLE NA ILE MASZ KASY I WBIJASZ JAK NAJCZĘŚCIEJ %)