Ja nie mówię ża ksw jest złe bo sam często oglądam ich galę z przyjemnością. Mówię tylko że nie podoba mi się ich stosunek z jakim podchodzą do walk niektórych fighterów. Pudzian dostaje ogórków zamiast prawdziwych wojowników. Walka z bobem sappem to była jakaś porażka a tem ich mad greek też nie popisał się swoimi umiejętnościami. A co do mameda to naprawdę fajnie byłoby go zobaczyć jak walczy dłużej niż jedną rundę
. Ale mam nadzieję że od melvina i mccorkle się zacznie i mariusz i mamed zaczną wreszcie dostawać zawodników na poziomie a nie worki treningowe do poprawiania rekordów i robienia przyjemności widzom z łatwych zwycięstw
. Ale mam nadzieję że od melvina i mccorkle się zacznie i mariusz i mamed zaczną wreszcie dostawać zawodników na poziomie a nie worki treningowe do poprawiania rekordów i robienia przyjemności widzom z łatwych zwycięstw

?
a chcialbym jeszcze nawiazac do oprawy KSW i akurat moim zdaniem,fakt,ze te darcie ryja przez Kaste i jego nawijanie po "angielsku" ,plus dretwe wywiady Borka,oraz pare innych rzeczy sa czerstwe i oglada sie to srednio,ale to juz takie hejtowanie na sile ,ze "jakby to bylo nie wiadomo jakie wydarzenie"...

dla mnie to mogłoby być bez oprawy normalnie wychodzą byle by bez wałków i wszystko ok - oprawa jest dla Januszy, bo dzięki oprawie mają więcej widzów przed telewizorami, sponsorów mogą wszyscy pokazać i biesiada, która tam jedzie zadowolona a jakby w UFC miało być przedstawianie zawodników i ballady, muzyki itp to bym się wk***ił, bo tak włączam fejsa na prelimsy i startuje - od razu np dzisiejsze: Antonio Braga Neto vs. Anthony Smith się pojawia 2 fejsy zawodników potem krótkie zaprezentowanie zawodników w minutkę by Goldberg i wychodzą szybko do klatki potem tale of the tape krótko Buffer i jest - mi to o wiele bardziej odpowiada.. z resztą generalnie mam to w dupie dla mnie mogą sobie to zapowiadać koncertami w międzyczasie byle by sportowo, sędziowanie i bez wałków było ogólnie wszystko ok.