...powiem Wam tyle: za***ista gala!!!

...galę rozpoczął Bagi który zadusił Vladimira Yushko w drugiej rundzie, za***iście to wyglądało

...następnie Francis Carmont wygrał z Goce Sandovskim decyzją po 2 rundach, bardzo dobra walka!!!
...i WSPANIAŁA WALKA Roberta Jocza, Neno Alilovic poddał się gdy Robert napier***ał go z dosiadu

...później Jordan Radev pokonał Martina Malkhasyana (decyzja)...
półfinały były bardzo ekscytujące:

...Francuz Carmont pokonał Bagi'ego w 1 rundzie przez KO!!! kolano na głowe, oraz ciosy w tył głowy (nie podobało mi się to!!!)...BAGI SZACUNEK ZA ZA***ISTĄ POSTAWĘ i świetne walki!!!
...następnie Robert Jocz walczył z Jordanem Radeva, walka bardzo wyrównana, Jocz wygrał po dogrywce ... choć przyznaję że decyzja troszku naciągana...ale poprzednie 2 rundy Jocz walczył ZA***IŚCIE...
następnie walka wieczoru

...Ilja Skondric poddał się w 1 rundzie po kopnięciu Jurasa...gratulacje za***ista akcja

no i finał....
Francis Carmont był w świetnej formie i bez problemu wyszedł do finału, nasz Robert był bardzo zmęczony po ostatniej walce z dogrywką...faktycznie skandal że Carmont czekał w ringu na walkę, mogli go zostawić w szatni, ale cóż...gdy Robert zregenerował siły wyszedł do ringu, zaczeła się walka...Jocz przez zmęczenie nie pokazał nic w tej walce, chciał tylko przetrwać do końca...Franzus (na plakacie na górze w środku)wygrał przez słuszną decyzję po 2 rundach...mimo wszystko Jocz zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie!!!
...gale nagrałam ale na zwykła kasetę vhs, mogę wrzucić na dvd i wysłac płytke do kogoś odpowiedzialnego żeby wrzucił to na kompa, bo się na tym nie znam

pozdrawiam

p.k.u.