postanowiłam załozyć tego posta,ponieważ jestem przerażona opisami diet które wiele osób tu sstosuje,głodówkami itp. wrzucam tu moje zdjęcia - pierwsze robione po zimie,kiedy ledwo mieściłam się w kostium kapielowy i moja masa mięśniowa była w zaniku po dwóch latach nie ćwiczenia, kolejne zdjęcia po trzech miesiącach na siłowni przy odpowiedniej diecie i suplementacji.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zazdroszczę efektów. Teraz mam motywację, że naprawdę można, bo nie wierzyłam w siebie :)
GRATULUJĘ!
GRATULUJĘ!
...
Napisał(a)
a gdzie fotki
?

Niepatrz na to co zrobiłes, tylko na to co mozesz zrobic .....
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Nieźle.... ;)
Jak w reklamie abgimnica ;) PRZED --> PO
Jaką dietę stosowałaś?
Jak w reklamie abgimnica ;) PRZED --> PO
Jaką dietę stosowałaś?
1
Ile do... czyli liczniki do wydarzeń http://ile-do.pl.pl
oraz
Kuchnia wietnamska na http://pyzamadeinpoland.pl
...
Napisał(a)
najwiecej poszlo z bioder i nog . nogi to prawdzina waga ciała.
z piersi ile i cm poszlo ?
z piersi ile i cm poszlo ?
1
Niepatrz na to co zrobiłes, tylko na to co mozesz zrobic .....
...
Napisał(a)
dieta którą stosowałam: (i stosuję nadal)
śniadanie: płatki owsiane zalewm wrzątkiem na 5 min.potem dodaję łyzkę otrębów pszennych( błonnik,pomaga chudnąć),zarodki pszenne,łyżkę musli i jakieś owoce,np.maliny.
drugie śniadanie: dwie kromki czarnego pieczywa z masłem migdałowym,trochę dżemu,2plastry chudego białego sera
obiad: kawałek chudego mięsa,jakaś surówka,w dni treningowe ryba,zwykle kawał łososia,węglowodany złożone np.kromka czarnego chleba
podwieczorek: soczewica,albo fasolka,albo kanapka z chudą szynką lub z chudym serem białym,albo tuńczyk,albo wędzona chuda ryba np.flądra
kolacja: omlet z białek ubitych na sztywną pianę,do tego dodaję otręby zamiast mąki, można połozyć na wierzch owoce,ale o bardzo niskim indeksie glikemicznym, albo wasa z trzema plastrami chudej szynki, albo z rybką
przed samym snem: 2 łyżki odżywki białkowej zmiksowanej z 1/2 szklanki mleka + 1/2 szkl. wody
generalnie pilnuj żeby jeść w stałych odstępach czasu ok.2,5 godz.,mi czasem wychodzi aż 7 posiłków dziennie,późno chodzę spać...
http://www.zdrowezycie.pl/Interaktywne/kalkulator/Asp/WszystkieProdukty.asp
tu możesz policzyć ile białka,weglowodanów i tłuszczy mają wszystkie składniki pożywienia. Jeśli trenujesz, staraj się spożywać ok 2 - 3g białka na kilogram ciała, w dni treningowe mozesz jeśc więcej węglowodanów i w ogóle większe posiłki.
ja wywaliłam ze swojej diety zupełnie: masło, cukier,słodycze,fast foody,mąkę.
śniadanie: płatki owsiane zalewm wrzątkiem na 5 min.potem dodaję łyzkę otrębów pszennych( błonnik,pomaga chudnąć),zarodki pszenne,łyżkę musli i jakieś owoce,np.maliny.
drugie śniadanie: dwie kromki czarnego pieczywa z masłem migdałowym,trochę dżemu,2plastry chudego białego sera
obiad: kawałek chudego mięsa,jakaś surówka,w dni treningowe ryba,zwykle kawał łososia,węglowodany złożone np.kromka czarnego chleba
podwieczorek: soczewica,albo fasolka,albo kanapka z chudą szynką lub z chudym serem białym,albo tuńczyk,albo wędzona chuda ryba np.flądra
kolacja: omlet z białek ubitych na sztywną pianę,do tego dodaję otręby zamiast mąki, można połozyć na wierzch owoce,ale o bardzo niskim indeksie glikemicznym, albo wasa z trzema plastrami chudej szynki, albo z rybką
przed samym snem: 2 łyżki odżywki białkowej zmiksowanej z 1/2 szklanki mleka + 1/2 szkl. wody
generalnie pilnuj żeby jeść w stałych odstępach czasu ok.2,5 godz.,mi czasem wychodzi aż 7 posiłków dziennie,późno chodzę spać...
http://www.zdrowezycie.pl/Interaktywne/kalkulator/Asp/WszystkieProdukty.asp
tu możesz policzyć ile białka,weglowodanów i tłuszczy mają wszystkie składniki pożywienia. Jeśli trenujesz, staraj się spożywać ok 2 - 3g białka na kilogram ciała, w dni treningowe mozesz jeśc więcej węglowodanów i w ogóle większe posiłki.
ja wywaliłam ze swojej diety zupełnie: masło, cukier,słodycze,fast foody,mąkę.
...
Napisał(a)
z piersi też sporo,ale nie noszę bistonosza więc nie mam porównania w miseczkach czy jak tam to się zwie. Generalnie wolę małe piersi więc jestem zadowolona:)
...
Napisał(a)
gratulacje gratulacje gratulacje
24 lata... to był wiek.. wtedy wszystko było mozliwe..
24 lata... to był wiek.. wtedy wszystko było mozliwe..
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
vodka :)
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10