Szacuny
0
Napisanych postów
19
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
140
Kurcze, Laura!!!! Alez ty sie zmienilas! Kobiety na tym forum powinny brac z Ciebie przyklad! No wrecz nie moge wyjsc z podziwu! Jak ty to zrobilas ze tak duzo stracilas w biodrach i udach? Przeciez Ty calkowicie zmienilas swoje proporcje z tego co widac na zdjeciach. Zawsze myslalam, ze to niemozliwe, zeby stracic tyle cm z konkretnej partii ciala. Gratulacje!!
Czy specjalnie nad tym pracowalas zeby zgubic "dol" czy samo tak wyszlo?
"Jeśli chcesz rozwijać siebie ciesz się, że nazywają cię głupkiem"
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
specjalnie,robiłam ćwiczenia na nogi i biodra 3 razy w tygodniu początkowo.Trochę przesadziłam i teraz muszę to nadrobić,bo górę mam 'przypakowaną' a nogi takie patyki,ale pracuję nad tym:)
Obecnie robie cykl na gęstość mięśni,potem zaczynam HST,generalnie teraz skupiam się na zwiększaniu masy,polecam taką metodę - najpierw pozbyć się na maksa tłuszczu i już na czysto pracować nad umięśnieniem,mam nadzieję że to mi pozwoli uniknąć nadmiernego otłuszczenia podczas 'masówki'.
pozdrawiam wszystkie Panie wytrwale pracujące nad sylwetką i życzę powodzenia:)
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
hahahha,genialne:)
to ja Cie musze poznać Qazar;)
ej,mija,bez kitu,dlaczego NIE CHCESZ mieć mięśni??? tak w ogóle? kapuję że może kulturystki nie są twoim ideałem,no ale bez przesady,kratka na brzuszku u panny sądzę że jest sexy;)
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
no to ja nie wiem,na diecie modelek się nie znam,chociaż pozowałam ostatnio ,ale jako Xena,hyhy,w każdym razie ćwiczenia zalecam,jak będziesz wykonywać dużo powtórzeń i jesc mniej niz zapotrzebowanie kaloryczne to nie urośnie Ci nic,bez obaw:)