...
Napisał(a)
kupiłam sobie wage , wiec bede starała sie wypisywac objętosci poszczególnych pokarmów choc ciezko bedzie co do kurczaka, ryb bo gotuje mi mama.
...
Napisał(a)
może zagadaj z Mamą i poproś ją o oddzielanie porcji mięska dla Ciebie i ważenie na surowo, myslę, że jak jej powiesz, że to dla Ciebie ważne to zrozumie i pomoże
...
Napisał(a)
Ja mam ten problem, że za rybami nie przepadam i ogólnie jestem "twarogowa i jajeczna"
A i pytam o objętości bo całkiem dobrze Ci idzie, chyba lepiej niż mi.
Też tak chce!
Zmieniony przez - Alainaa w dniu 2009-04-23 10:49:37

A i pytam o objętości bo całkiem dobrze Ci idzie, chyba lepiej niż mi.

Też tak chce!
Zmieniony przez - Alainaa w dniu 2009-04-23 10:49:37
moje wypociny blogowe: http://www.sfd.pl/Alainaa/_blog/_redukcja/-t491680.html
...
Napisał(a)
raczej mi chodziło , ze dokładnie co do 10g nie znam wagi ale mama zawsze odkłada mi ok 150g :) mama raczej jest bardzo pomocna w odchudzaniu : zawsze mnie pyta jak co robie aby na przyszłosc wiedziała jakbym ja poprosiła :)
Najlepsza wiadomosc : mama do szpitala bedzie codziennie przychodziła rano z sniadaniem i obiadem- juz dokładnie wie co i ile dodawac ,a tata po południu wiec równiez jedzenie bedzie mi przynosił :D
alaina watpie , widziałam u ciebie ładne spadki :)
Zmieniony przez - Ann.. w dniu 2009-04-23 10:56:22
Najlepsza wiadomosc : mama do szpitala bedzie codziennie przychodziła rano z sniadaniem i obiadem- juz dokładnie wie co i ile dodawac ,a tata po południu wiec równiez jedzenie bedzie mi przynosił :D
Zmieniony przez - Ann.. w dniu 2009-04-23 10:56:22
...
Napisał(a)
to super, że rodzice Cię rozumieją i pomagają:)
...
Napisał(a)
Dziekuję. Chciałabym zadbać bardziej o dietę ale jakoś nawet ta moja kulawa jest dla mnie trudna do utrzymania. Dlatego podziwiam Ciebie. Ja niestety muszę sama wszystko przygotowywać.
Dziekuję. Chciałabym zadbać bardziej o dietę ale jakoś nawet ta moja kulawa jest dla mnie trudna do utrzymania. Dlatego podziwiam Ciebie. Ja niestety muszę sama wszystko przygotowywać.
moje wypociny blogowe: http://www.sfd.pl/Alainaa/_blog/_redukcja/-t491680.html
...
Napisał(a)
A na ile wybierasz się do szpitala..?
"Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego,że osiągnięcie go wymaga długiego czasu.. czas i tak upłynie"
...
Napisał(a)
alaina mi równiez czasem ciezko utrzymac diete bo zjadłabym cos nie zdrowe badz smazonego:)
zyrafa wiesz najbardziej mama , tata tylko chodzi i mówi mi ze niby sie odchudzam a tyle jem , dla niego odchudzanie= jak najmniej jesc i jak widzi jakas reklame na odchudzanie to powtarza: oo widzisz powinnas sobie to kupic bo masz troche do zrzucenia.
Gianna - nic mi na ten temat nie wiadomo. ale mysle ze jak najszybciej wyjde, licze max 3 dni hehe
Zmieniony przez - Ann.. w dniu 2009-04-23 12:21:16
zyrafa wiesz najbardziej mama , tata tylko chodzi i mówi mi ze niby sie odchudzam a tyle jem , dla niego odchudzanie= jak najmniej jesc i jak widzi jakas reklame na odchudzanie to powtarza: oo widzisz powinnas sobie to kupic bo masz troche do zrzucenia.
Gianna - nic mi na ten temat nie wiadomo. ale mysle ze jak najszybciej wyjde, licze max 3 dni hehe
Zmieniony przez - Ann.. w dniu 2009-04-23 12:21:16
...
Napisał(a)
Ann. - mam to samo z rodzicami. Wolę się odchudzać z dala od rodzinnego domu, bo tam mam na przemian narzekania, że za dużo jem z marudzeniem, że jem mało.
O dziwo potrafią to pogodzić ze sobą
Ale na żadne środki mnie na szczęście nie namawiają.
Zmieniony przez - Cien_lasu w dniu 2009-04-23 12:50:02
O dziwo potrafią to pogodzić ze sobą

Ale na żadne środki mnie na szczęście nie namawiają.
Zmieniony przez - Cien_lasu w dniu 2009-04-23 12:50:02
Kiedyś widząc kobietę z bananem w ustach miałem bardzo kosmate skojarzenia. Dziś martwię się o jej limit węglowodanów
Mój dziennik:
http://www.sfd.pl/Cien_lasu_/Kroczkami_pomalu_az_do_idealu-t471398-s1.html
...
Napisał(a)
cien lasu miałam na mysli produkty typu wasa itp :p
dzisiejszy trening:
50 min biegania na bieżni 10,5km/h ostatnie 10 min interwały 1min 10,5 1 min 15 :)
brzuszki(zwykłe spięcia, skręty )
dzisiejszy trening:
50 min biegania na bieżni 10,5km/h ostatnie 10 min interwały 1min 10,5 1 min 15 :)
brzuszki(zwykłe spięcia, skręty )
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
rozgrzewka w FBW
Następny temat