hehe ja zawsze ładnie jem :P
...
Napisał(a)
zdroweczka życzę 

moje serce i umysł będą pchać mnie do walki,gdy ręce i nogi będą zbyt słabe...
http://www.sfd.pl/temat621220
...
Napisał(a)
dziękuje.
nie wiem czy obliques]tutaj zaglada ale chciałabym prosic o pomoc w ułozeniu treningu - narazie nie moge intensywnie cwiczyc ze wzgledu na stan zdrowia ale chciałabym cos cwiczyc.
Zmieniony przez - Ann.. w dniu 2009-04-30 16:35:49
nie wiem czy obliques]tutaj zaglada ale chciałabym prosic o pomoc w ułozeniu treningu - narazie nie moge intensywnie cwiczyc ze wzgledu na stan zdrowia ale chciałabym cos cwiczyc.
Zmieniony przez - Ann.. w dniu 2009-04-30 16:35:49
...
Napisał(a)
witam. jak narazie brak treningu siłowego-musze uwazac na szwy,ciezko mi wykonywac jakies ruchy bo boli jednak. chyba wole jednak poczekac bo nie chce póxniej klnąć do konca zycia ze przez głupote cos zepsułam.
ale aeroby beda jak najbardziej bo musze sie troche rozruszac.
powróce do prowadzenia dziennika jak bede mogła powrócic do siłowego,bo narazie to codzienne aeroby i wmuszanie jedzenia.
ale aeroby beda jak najbardziej bo musze sie troche rozruszac.
powróce do prowadzenia dziennika jak bede mogła powrócic do siłowego,bo narazie to codzienne aeroby i wmuszanie jedzenia.
...
Napisał(a)
zdrowie przede wszystkim... może z aero nawet poczekaj- te kilka dni na prawde Cię nie zbawi...
...
Napisał(a)
Fajnie ze juz jestes i oczywiscie superowo dietka trzymana w szpitalu 
Dbaj o siebie, nie przemeczaj sie a na pewno szybko wrocisz do formy. Poczytalam Twoj Dziennik i musze powiedziec ze ciezary to Ty 3xwieksze ode mnie bierzesz...
chyba musze swoj trening przemyslec 

...
Napisał(a)
milosh dbam o siebie, wczoraj na siłowni wyłaczyłam wszystkie wiatraki - widzac moj opatrunek nikt nie zaprzeczał ale z wszystkich tak sie lało i szybko uciekali haha:D
lemonii z dieta nie było problemów mama przynosiła mi na cały dzien posiłki:D ale kolezaki z sali zadowolone bo zjadały moje porcje :D
Zmieniony przez - Ann.. w dniu 2009-05-02 09:19:20
lemonii z dieta nie było problemów mama przynosiła mi na cały dzien posiłki:D ale kolezaki z sali zadowolone bo zjadały moje porcje :D
Zmieniony przez - Ann.. w dniu 2009-05-02 09:19:20
...
Napisał(a)
Ann.. ale co mozesz cwiczyc? Jakie partie wchodza w rachube, jaka intensywnosc?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
rozgrzewka w FBW
Następny temat