START MASY 8.12.2014
Więc tak od Pon bede startował z masą
Będę się starał trzymać w miare niski BF (chyba, że mnie poniesie jak ostatnio)
Czas trwania? Nie wiem.. Jak się mocno nie zaleje to może nawet do kwietnia/maja
TRENING :
A
Upper POWER
Wyciskanie poziom 5x5(rampa)
Wyciskanie hantli skos(+) 5x5(rampa
Rozpiętki skos(+) 4x8-12
MC 5x5(rampa)
Sciąganie klamry "V" 4x8-12
Wiosłowanie sztangą 5x5(rampa)
Wyciskanie zza karku 5x5(rampa)
Unoszenie na boki 5x12-10
Odwrotne rozpiętki 5x12-10
Unoszenie nog w zwisie na drązku 4x
alahy 4x
Lower (+arms) POWER
Przysiad 5x5(rampa)
Prostowanie siedzac 4x10-12
Wykroki 4x10-12
Uginanie lezac 4x10-12
Uginanie szeroko 5x5(rampa)
Młotki 4x8-10
Francuskie leżąc 5x5(rampa)
Prostowanie drązka 4x8-12
B
Upper SHOCK
Wyciskanie sztangi skos(+) 4x12-8
Wyciskanie hantli poziom 4x12-8
Rozpiętki poziom 4x12-10
Przenoszenie hantla 4x8-12
Sciąganie szeroko do klatki 5x8-12
Wiosłowanie hantlem 5x8-12
Wyciskanie z klatki 5x8-6
Unoszenie na boki 5x12-10
Odwrotne rozpiętki 5x12-10
Unoszenie nog w zwisie na drązku 4x
allahy 4x
Lower (+arms) SHOCK
Przysiad 4x12-10
Prostowanie siedzac 4x10-12
Wykroki 4x10-12
MCNP 4x10-12
Modlitewnik wąsko 4x12-10
Uginanie hantli siedząc 4x12-8
Francuskie hantlem oburącz 4x10-12
Poręcze 4x10-12
Co tydzien będę starał się dokładać ciężaru .. To taki ogólny zarys może się troche zmienić ale to będę informował na bierząco w dzienniku
DIETA
16/8
DT (przykładowy dzien)
TRENING
Po treningu:
50g WPC
1.Posiłek
200g ryzu/kaszy/makaronu
3wafle z dzemem niskosłodzonym
20g keczupu
250g kury
1banan
1jabłko
2.Posiłek
100g ryzu/kaszy/makaronu
250g filetu
20g keczupu
3.Posiłek
3jaja
250g chudego twarogu
ZACZYNAM OD 300g WW i co 10/14 dni będę podbijał o 30/50g
DNT
18/6
1.Posiłek
500g wątróbki
warzywa
2.Posiłek
7całych jaj
250g twarogu chudego
Miska mniej więcej bedzie wyglądała tak
Ale jak będę miał smak na hamburgera czy tam czipsy to zjem nie bede sobie wszystkiego odmawiał
Wezmę to bardziej na luzie niż zawsze
I teraz 3 fotki z przed chwilą po cało dniowym czit deju
Wpadło koło 6tys kcal
Zmieniony przez - sOiR w dniu 2014-12-04 23:38:44