SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

[BLOG] MissInvincible w kuchni

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 240078

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
DJ_DoDo Doradca
Ekspert
Szacuny 29913 Napisanych postów 27250 Wiek 32 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 384534
cod123
Uwielbiam chorizo ale krwisteka steka bym nie zjadła, mam jakąś blokadę


mam coś podobnego, tylko ja mam uraz do wszystkiego co "surowe", aczkolwiek na steka się czaję już dłuższy czas, ale np tatara czy metki jak u mnie rodzina się zajada to niestety po spróbowaniu tatara, choć smakowo wydawało mi się ok to psychika nie pozwalała żeby smakowało :D może się zmieni trochę bo już i tak tolerancja się zwiększyła, kiedyś bym nic z jajka nie zjadł gdyby nie było ścięte a teraz żółtko musi się lać bo inaczej jest niedobre :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 5995 Napisanych postów 10061 Wiek 32 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 214367
Malinowa czemu nie możesz ?

Cod, może jeszcze się przekonasz, kto wie

K_PS kolejny miłosnik steków

Dodo, gusta się zmieniają , więc może i Ty się przekonasz tatar moja miłosć!

""Doubt is enemy number one of progression"
Dziennik : http://www.sfd.pl/DT_MissInvincible-t1065640.html

Blog kulinarny: http://www.sfd.pl/[BLOG]_MissInvincible_w_kuchni-t1100371.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 5995 Napisanych postów 10061 Wiek 32 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 214367
Mug cake w stylu wrzuć wszystko, co Ci przyjdzie do głowy

W składzie: jajko, 50g jogurtu greckiego, 150g batata, 20g mąki kasztanowej, 10g budyniu bez cukru, 100g miksu jagód i porzeczek, 10g wheya szarlotkowego, ekstrat z wanilii, proszek do pieczenia

Polewa moja ulubiona : 20g tahini, 10g wheya, odrobina wody, szczypta soli i erytrolu mniaaaaaaaam

3

""Doubt is enemy number one of progression"
Dziennik : http://www.sfd.pl/DT_MissInvincible-t1065640.html

Blog kulinarny: http://www.sfd.pl/[BLOG]_MissInvincible_w_kuchni-t1100371.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 5995 Napisanych postów 10061 Wiek 32 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 214367
Moje skromne Wielkanocne sniadanko

""Doubt is enemy number one of progression"
Dziennik : http://www.sfd.pl/DT_MissInvincible-t1065640.html

Blog kulinarny: http://www.sfd.pl/[BLOG]_MissInvincible_w_kuchni-t1100371.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 5995 Napisanych postów 10061 Wiek 32 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 214367
Schab ze sliwką, schab z panierką orzechową, pasta z tuńczyka

1

""Doubt is enemy number one of progression"
Dziennik : http://www.sfd.pl/DT_MissInvincible-t1065640.html

Blog kulinarny: http://www.sfd.pl/[BLOG]_MissInvincible_w_kuchni-t1100371.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 5995 Napisanych postów 10061 Wiek 32 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 214367
Słodkosci , odchudzony serniczek, szwedzki chlebek wg przepisu anchy i nie ft biszkopt z galaretką.

I dziwna sprawa z chlebkiem anchy , bo tym razem mi nie wyszedł, zmieniłam mąkę na pszenną pełnoziarnistą ale żeby to aż tak zmieniło konsystencę ciasta ? Szkoda bo ostatnim razem to był prawdziwy rarytas




1

""Doubt is enemy number one of progression"
Dziennik : http://www.sfd.pl/DT_MissInvincible-t1065640.html

Blog kulinarny: http://www.sfd.pl/[BLOG]_MissInvincible_w_kuchni-t1100371.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 5995 Napisanych postów 10061 Wiek 32 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 214367
Serniczek z polewą tahini.





Zmieniony przez - missInvincible w dniu 18/04/2017 12:07:30

""Doubt is enemy number one of progression"
Dziennik : http://www.sfd.pl/DT_MissInvincible-t1065640.html

Blog kulinarny: http://www.sfd.pl/[BLOG]_MissInvincible_w_kuchni-t1100371.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 5995 Napisanych postów 10061 Wiek 32 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 214367
Kurczak pieczony w marynacie z musztardy i papryki wędzonej

2

""Doubt is enemy number one of progression"
Dziennik : http://www.sfd.pl/DT_MissInvincible-t1065640.html

Blog kulinarny: http://www.sfd.pl/[BLOG]_MissInvincible_w_kuchni-t1100371.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
Czemu mówisz ze ten słodki chlebek nie wyszedł ? Wygląda ładnie

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 5995 Napisanych postów 10061 Wiek 32 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 214367
Tam na talerzu obok ciasta z galaretką jest własnie ten chlebek, który mi nie wyszedł, a zdjęcie niżej, wstawione dla kontrastu,
to chlebek idealny, który robiłam parę miesięcy temu

wszystko tak samo tylko wczesniej mąka pszenna zwykła, a teraz mąka pszenna pełnoziarnista - i ogromna różnica w konsystencji ciasta


Zmieniony przez - missInvincible w dniu 18/04/2017 16:52:59

""Doubt is enemy number one of progression"
Dziennik : http://www.sfd.pl/DT_MissInvincible-t1065640.html

Blog kulinarny: http://www.sfd.pl/[BLOG]_MissInvincible_w_kuchni-t1100371.html 

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Weekendowe konkursy z kuchnia SFD Styczeń -wyniki

Następny temat

Jajka ze wsi czy z supermarketu cena-jakość?

WHEY premium