[...] do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia oraz przyczynia się do prawidłowego metabolizmu białka i glikogenu. Składniki: 80% jabłczan kreatyny, 10% tauryna, witamina B6, stabilizator E414, regulator kwasowości kwas jabłkowy, substancja słodząca sukraloza. Zalecane porcjowanie Jedna porcja dziennie. Jedna porcja to 3 g produktu rozpuszczone w [...]
[...] czy całkiem zerwane) podejrzenie uszkodzenia krzyżowych. Po za tym nie do końca rozumiem czemu ma służyć zdjęcie gipsu w takim momencie (dodam że lekarz stwierdził ze żaden stabilizator nie jest mi potrzebny bo jestem młody - mam 18 lat) Duzo pewniej czułem się mając ten gips na nodze teraz mam wrażenie że kolano mi za chwile się rozpadnie na [...]
[...] oraz najwyższą wartością biologiczną (BV 159). Białko pomaga w utrzymaniu masy mięśniowej oraz przyczynia się do jej wzrostu. Skład: 94,4% izolat białek serwatki - z mleka, stabilizator E414, regulator kwasowości - kwas jabłkowy, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu dla smaków czekoladowych (białko 81%), substancja słodząca sukraloza. Zalecane [...]
[...] stwierdzil ze na pewno nie jest to zerwanie i skierowal na rezonans magnetyczny. Wynik rezonansu : naderwane wiezadlo tylne krzyzowe. Lekarz wsadzil mi noge na 6 tygodni w stabilizator , noga byla w pozycji zgietej chyba na 30 stopni. Rozpoczalem rehabilitacje ktora trwa nadal , lecz jestem juz normalnie w treningach.Ogolnie kolano wydaje sie [...]
[...] pytał, to wrzucam poniżej! I pamiętajcie, wszystko co robicie, róbcie na masę ... lub regeneracje. Składniki: BCAA (L-leucyna, L-izoleucyna, L-walina), tauryna, L-glutamina, stabilizator E414, regulator kwasowości kwas jabłkowy, aromat, substancja słodząca sukraloza. Zalecane porcjowanie od 1 do 2 porcji dziennie. Jedna porcja to 10 g produktu [...]
[...] deserów, których nie tylko smak będzie stał na najwyższym poziomie. SPORT DEFINITION SAUCE ZERO – BEZKALORYCZNE MISTRZOSTWO SMAKU! Składniki: woda, włókna roślinne, stabilizator (guma ksantanowa), sól, aromaty, substancja konserwująca (benzoesan sodu), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), barwnik (ekstrakt z marchwi, ekstrakt z [...]
[...] co i jak- slaby kręgosłup mam i zdaje sobie z tego sprawę, że muszę uważać. Celem postu jest zapytanie czy same ćwiczenia wzmacniające będą wystarczające. Myślałem nad stabilizatorem kręgosłupa podczas wysiłków by odciążyć odcinek lędźwiowy. Coś w tym stylu [...]
[...] duże zapotrzebowanie na węglowodany (energię). Składniki: 80% odtłuszczone mleko, 8,3% białko mleka, cukier, woda, 1,4% odtłuszczonego kakao w proszku, naturalny aromat, stabilizator: karagen. Zalecane dawkowanie Stosować w celu zwiększenia spożycia białka i węglowodanów po treningu albo jako shake zapewniający dodatkową energię i białko w [...]
[...] rezonansu i skonsultowaniu z lekarzem (chirurg-ortopeda) postanowiła zapisać mnie na krwioterapię i laser - jak narazie. Później rehabilitacja. Aktualnie poruszam się w stabilizatorze. Po tygodniu bez ruchu, mogę chodzić, niewiele, bez kuli. Dostaje zastrzyki przeciw zakrzepicy, stosuje zimne okłady, ćwiczę mięsień czterogłowy i smaruje [...]
[...] tłuszczu ) i znalazłem taką panierkę firmy KAMIS - chrupiący kurczak... spece prosze się wypowiedzieć na jej temat: panier pszenny, białko jaja, mąka sojowa, mąka gryczana, stabilizator, modyfikowana skrobia kukurydziana E-1420, warzywa(?) i zioła, przyprawy korzenne, odtłuszczone mleko w proszku, sól, wzmacniacz smaku: glutaminian sodu czy taką [...]
[...] mięśnie przed katabolizmem oraz stymuluje procesy anaboliczne. Składniki: 90% l-glutamina, 10% tauryna.* dla wersji bez smakowej Składniki: 80% l-glutamina, 10% tauryna, stabilizator E414, regulator kwasowości: kwas jabłkowy, aromat, substancja słodząca: sukraloza. ZALECANE PORCJOWANIE Dwie porcje dziennie. Jedna porcja to 5 g produktu [...]
[...] tylko balastem i lepiej robić siłę ? P.S. Bonusowe pytanie - czy jest jakiś sposób w który mogę przyspieszyć regenerację kostki ? Lekarz przepisał mi tylko maść i zimne okłady + stabilizator, na pewno nie ma żadnych suplementów, czegokolwiek co pozwoliłoby mi wcześniej wrócić do treningów ? Zmieniony przez - eagle_69 w dniu 2013-10-13 16:56:33
[...] oraz najwyższą wartością biologiczną (BV 159). Białko pomaga w utrzymaniu masy mięśniowej oraz przyczynia się do jej wzrostu. Skład: 94,4% izolat białek serwatki - z mleka, stabilizator E414, regulator kwasowości - kwas jabłkowy, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu dla smaków czekoladowych (białko 81%), substancja słodząca sukraloza. Zalecane [...]