polecam olej beztłuszczowy PAM lub Berkley&Jensen. Poza tym do smażenia idealnie nadaje sie olej kokosowy, smalec, masło klarowane. Mozesz sobie na tych ostatnich przesmażać na niewielkiej ilosci. A jesli masz teflonową patelnie, to zadnego tluszczu nawet nie musisz dodawać
Kup sobie Pam do smażenia (nie wiem co to ale mądrzy o tym mówili ) Polska...Wrocław...Śródmieście Gdyby kuzka kwiecień plecień to by ślimak ch.uj ci w du.pe -------------------------------------------------------- Moje FotoStory http://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=108727
Szarpnij sie na pam, a panierke rob z owsianych lepiej na tym wyjdziesz Jesli powyzsza opcja nie wchodzi w gre, to pilbym oprocz tego co schabowy wchlonal te 15ml na czysto.
co do drugiego pytania wartość odżywcza ryby (białko) zostanie na takim samym poziomie, ale smaż na lepszych tłuszczach np. olej PAM, kokosowy albo na teflonie
Rob tak jak ci mowilem ;p Wychodza najlepsze, probowalem wszystkiego. Pieczone tez sa dobre. Gotowane sa paskudne w smaku, nawet zawodowcy tak nie jedza ;p Smaz na pam / piecz / opcja mikrofala > all.
Jak juz chcesz smazyc to na smalcu, pam lub olejek kokosowy na oliwie tez mozna ale jest to malo ekonomiczne. Najlepiej tak jak napisal Zakrzes, na teflonie lub jakis grill elektryczny, piekarnik, kombiwar.
sam stosuje Pam uwazam ze to super sprawa ale czesto trzeba czasem na miesko tez popryskac np. zeby nie bylo takie suche:) <<<Champions are Made Not Born>>>