Karpiu forma rewelacyjna aczkolwiek wydaje mi sie ze kaptury sa do poprawienia i srodek klaty ale o klacie ktos juz wspominal. Przyczepy mam przesunąć? :-)
Karpiu widziałem filmik, kolego jest piorun jak ja.......rdole wygladasz bardzo dobrze....A no no rosnę bo chcę w świat ruszyć ale wiesz o tym przecież:)
Nie wiem jak robił Karpiu,ale napiszę mój sposób :-) Szpinak umyć,osuszyć ,usmażyć na oliwie z dodatkiem czosnku,cebulki,soli i pieprzu i po kilku minutach podlać śmietanką , do tego makaron i czego więcej chcieć :D
[...] do makreli są łatwo dostępne w hipermarketach i sklepach rybnych. Troszkę wkurza duża ilość cieniutkich ości, ale jak wymieszasz go w jakiejś potrawie, to nawet ich nie poczujesz ;) Polecam pieczenie w folii z cebulą i czosnkiem - pychota :) Można też pomyśleć o karpiu i pstrągu tęczowym, ale te rybki nie mają już tak dużo tłuszczu jak śledź.
To ześ się z z tematem kolego wstrzelił. Tu rozmawiamy o jedzeniu ^^ Co do tych białek jaj to sam bym chętnie sprawdził. Karpiu daj znać jaka przetestujesz :-) Zmieniony przez - pater007 w dniu 2013-03-20 17:30:32
W biedrze da sie znalezc dzem 100%, w skladzie sa same owoce a wegli ma ~30g 100kcal. Bardzo dobre. Co do waldenow to tak jak Karpiu, od dipu karmelowego moja kobieta musiala mnie odciagac %-) Niestety maslo orzechowe nie spelniolo moich oczekiwan. Jest robione pod amerykanow i jest slono-slodkie (bo oni to jedza z dzemem).