PiątEk - 25.VI - DT
********************
MC
"Bilans na '0'= 2860kcal
ww ~50%
fat ~50%
T1:
kcal= 2653
Bialko= 283g=3,0g/kgmc
Fat= 89g=0,9g/kgmc
WW= 189g=2,0g/kgmc
T2:
kcal= 2530
Bialko= 284g=3,0g/kgmc
Fat= 88g=1,0g/kgmc
WW= 157g=1,7g/kgmc
T3:
kcal= 2410
Bialko= 281g=3,0g/kgmc
Fat= 87g=1,0g/kgmc
WW= 129g=1,4g/kgmc
T4 & T5:
kcal= 2340
Bialko= 302g=3,2g/kgmc
Fat= 85g=1,0g/kgmc
WW= 98g=1,0g/kgmc
********************
Dieta & suplementacja
Naczczo:
Izolat 40g
Leucyna 5g
Sniadanie:
Jaja kurze całe 3szt.
Bialko jaja 2szt.
chleb wieloziarnisty 1szt.
0-3 10ml
Therm Line 2k.
Przed treningiem:
mleko 0-3 80ml
bialko z prochu 40g
owsiane 30g
siemie lniane 20g
Suplementacja peri-workout
-60min: Amino liquid 20g + BCAA pro 5g + ALCAR
-30min: V12 HP + Tight
-podczas: BCAA 20g
+15min: BCAA 20g + BCAA Pro 5g + NAG 5g + ½ DNA
+45min: Izolat 40g + Element 20g + Leucyna 5g
Miecho na dwa dni
Posilek potreningowy:
jagnie 170g
chlebek 2szt.
Warzywa
po zestaw zdrowotny
Kolacja:
Mięso z piersi kurczaka bez skóry 150g
Keczup 20g
Warzywa
Na noc:
Jaja kurze 120g
mleko 70ml
Bialko z prochu 40g
0-3 10ml
ZMA
Trening:
A1. Wycisk hantli skos
4 x 12 - 15; 15s przerwy; Bez pełnego wyprostu
A2. Przysiad maszyna
4 x 12 - 15/na strone; 15s przerwy; Bez pełnego wyprostu
B1. Wiosłowanie siedząc do klatki
4 x 12 - 15; 15s przerwy; 2sekundowe napięcie przy każdym powtórzeniu
B2. Uginanie nóg leżąc
4 x 12 - 15; 15s przerwy; 2sekundowe napięcie przy każdym powtórzeniu
C1. Wznosy bokiem stojąc
4 x 12 - 15 ; 15s przerwy; 2sekundowe napięcie przy każdym powtórzeniu
C2. Wyprosty nóg
4 x 12 - 15; 15s przerwy; 2sekundowe napięcie przy każdym powtórzeniu
D1. Naprzemienne uginanie ramion z hantlami
4 x 12 - 15; 15s przerwy; 3s w dół, 3s w górę
D2. Prostowanie ramion na wyciągu
4 x 12 - 15; 15s przerwy; 2sekundowe napięcie przy każdym powtórzeniu
HiiT: 5*20/40
Zmieniony przez - solaros w dniu 2010-06-27 19:54:10
"Cóż jest trucizną?
Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!".
BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html