Ooo, myślałem że ogórek się nie zalicza do zielonych(myślałem że tu chodzi o coś innego niż kolor
), tylko właśnie takie typowe trawska się zaliczają. Ale ogóras mnie ratuje
Kiszone czy świeże, czy bez różnicy? Brokuł może być z patelni? Brukselka też?
A ta kiełbasa... Tzn. ta z indyka uważam że jest git, no fakt wędlina, ale to bardziej szynka niż kiełbasa, a kabanosy to zło konieczne - z braku białka.
Jakbym miał inny zamiennik to bym skorzystał.
Sok pomidorowy(oczywiście niesłodzony), też może być jako prowizoryczne warzywo?
A z tłuszczy jest co ciąć - siemię i oliwa polecą pierwsze, a jak one polecą o ileśtam gram to już za wiele obcinać nie będzie trzeba
A tran mam raczej dobrej jakości, ale też jak się skończy to pójdzie do eliminacji.
Żeby wiedzieć z góry - kiedy mają odpadać tłuszcze powoli? I jakie ich ilości mają odpadać i do jakiego poziomu?
Zmieniony przez - Granathar w dniu 2009-10-24 21:56:36