SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Placuszki owsiane

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 273399

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 5712 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 15591
ladnie wyglada i smacznie

NIEZASTAPIONA NIEPOWTARZALNA,CIAGLE SZALONA I ZAWSZE NORMALNA.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 2202 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 22170
Są za***iste będę je jadł na każdy posiłek i kropka.

"Mądrości swych dla planów złych nie wlewaj w nich, nie wolno Ci.."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 377
Świetne są. A syte jak skurczybyk Łap ode mnie soga (wyjątkowy, bo pierwszy ;D)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51566 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Jem je dzien w dzien od roku na sniadania, super pomysł
Ale sposób wykonania ktory stosuje to z placków brzuski
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 357 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 7732
Wszystko ok, świetnie, pięknie, wygląda wspaniale, ale czemu smażymy na oliwie? Podobno smażenie na oliwie z oliwek jest bardzo niezdrowe, bo w wyniku podgrzania oliwy z oliwek do wysokiej temperatury, wytwarza ona substancje szkodliwe dla zdrowia.

Zmieniony przez - Bartass89 w dniu 2008-10-22 17:20:23
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51566 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
200 lat nie zamierzam żyć
Poza tym te placki się nie smażą godzinę, tylko 5 minut

Zmieniony przez - studensky w dniu 2008-10-22 17:28:11
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BodyLine TRENER
Specjalista
Szacuny 75 Napisanych postów 14747 Wiek 48 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 102587
Sposób na smażenie:
Wylewamy niewielką ilość oliwy na patelnię,rozprowadzamy ją,a następnie osuszamy papierowym ręcznikiem.Można również,posmarować patelnię pędzelkiem.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 357 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 7732
Nie leoiej na Kujawskim smażyć?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BodyLine TRENER
Specjalista
Szacuny 75 Napisanych postów 14747 Wiek 48 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 102587
Z pierwszego tłoczenia?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51566 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Ale problem, ja wrzucam na teflon bez zadnego tłuszczu i git wychodzi
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Sałatka a'la Gyros

Następny temat

Surówka

WHEY premium