SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

[BLOG] Lowcarb Life - Stronger Athlete

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 450219

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
DJ_DoDo Doradca
Ekspert
Szacuny 29913 Napisanych postów 27250 Wiek 32 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 384534
a jakie mięso najlepsze do tego?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
FighterX Moderator
Ekspert
Szacuny 24273 Napisanych postów 25224 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1020316
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
A ja wolę karkówę, łopatka sucha wychodzi często

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
FighterX Moderator
Ekspert
Szacuny 24273 Napisanych postów 25224 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1020316
Malinowa
A ja wolę karkówę, łopatka sucha wychodzi często


Dlatego zalewam wodą do połowy. To pozwala na utrzymanie wilgotnego mięsa
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
To dużo od mięsa zależy, ja ostatnio łopatkę piekłam też z wodą i marynatą a i tak wyszła sucha i niezjadliwa - a mięso kupuje od gospodarza.

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1120 Napisanych postów 1999 Wiek 27 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 91296
FighterX
DJ_DoDo
tą szarpaną to muszę w końcu zrobić, ale nie ma kiedy


Marynujesz na noc. Z rana wrzucasz do piekarnika zalaną do połowy wodą, na 140-150 stopni, na 3,5-4h i już
Wyjmujesz i szarpiesz jak jeszcze jest ciepła.

W naczyniu żaroodpornym robisz? Przykryte?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
FighterX Moderator
Ekspert
Szacuny 24273 Napisanych postów 25224 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1020316
Mam metalową brytfannę i zostawiam częściowo odkryte.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
DJ_DoDo Doradca
Ekspert
Szacuny 29913 Napisanych postów 27250 Wiek 32 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 384534
Malinowa
To dużo od mięsa zależy, ja ostatnio łopatkę piekłam też z wodą i marynatą a i tak wyszła sucha i niezjadliwa - a mięso kupuje od gospodarza.
to już trzeba było zrobić suszoną
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
Zamrozilam i zmielę do farszu do pierogów

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
DJ_DoDo Doradca
Ekspert
Szacuny 29913 Napisanych postów 27250 Wiek 32 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 384534
nic się nie zmarnuje
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Koktail na bazie białka serwatkowego

Następny temat

Przepis na fajne placuszki na kolacje ?

WHEY premium