SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

TEST spalacz REDOX EXTREME - str. 45 podsumowanie

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 155413

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 9
trzym się!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2353 Napisanych postów 5762 Wiek 36 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 217563
Ej, ja się tak nie bawię!
Też chcę takie żyły!



Zmieniony przez - Czawaj w dniu 2018-06-17 17:25:32
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Banan BOSS FORUM Administrator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 11391 Napisanych postów 72666 Wiek 37 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 958364
Redu - dzień 54-55 (weekend)



Sobota: bardzo dobry trening klatki i pleców. Trzymane tempo i ciężary również, siła nie spada. Chociaż przez zmiany siłowni ostatnio ciężko mi ocenić ewentualny progres. Tak czy siak, jest dobrze, na pewno wraz ze spadkiem wagi czy też mniejszej ilości kcal nie lecą w dół obciążenia na treningu.



Niedziela: miało być od rana 45 min aero, ale zrobiłem 30min. Wiedziałem, że w ciągu dnia czeka mnie około 70 min dodatkowej jazdy już w terenie z Frankiem, w odwiedziny do dziadków, jak się okazało, Franek postanowił zadbać o naszą wspólną kondycję i w obydwie strony zasnął nam w foteliku Musieliśmy więc go nieść na rękach, a druga osoba prowadziła dwa rowery
Szczerze, to pompa na treningu w porównaniu do takiego wysiłku to nic Kochany Bobas, uwielbiam go :) Lekko po kilkunastu minutach nie było, ale choćby miały mi te ręce odpaść to bym go niósł.
Tak więc wczoraj sporo dodatkowej aktywności, niestety odbiło się to na gorszym dniu w jedzeniu. Nie ukrywam, wieczorem wpadły 2 piwa i porcja shoarmy z frytkami, a wcześniej 2 posiłki i podratowałem dzień 2 szejkami białkowymi.
Nie w związku z tym (bo się nie 'pochwaliłem' ) ale od dzisiaj Przemek zalecił kolejną obcinkę, od 18.06 czyli od poniedziałku:

W dni MC i HC każdego posiłku -10g ww oraz z posiłków 2,3 i 4 obcinamy po 5g fatu. W dni LC z posiłków 1-4 obcinka -5g fatu , czyli mamy tak:

HC (nogi)
250g B
25g T
300g ww

1. 50g B + 25g T
2,3,4. 50g B + 50g WW
5. Potreningowy - 50g B + 150g WW

MC (inne DT)
250g B
25g T
200g ww

1. 50g B + 25g T
2,3,4. 50g B + 30g WW
5. Potreningowy - 50g B + 110g WW

LC (DNT)
250g B
80g T
75g WW

1,2,3,4. 50g B + 20g T
5. 50g B + 75g WW




Wrzucam tylko część posiłków

- po treningu


- kanapka z wołowiną


- obiad niedzielny


- sobota wieczór





Rano na czczo: 2 kaps REDOX EXTREME

Po śniadaniu i po kolejnych posiłkach: prozdrowotne: omega-3, Mg, potas, Ca, witaminy, d3+k2, q10, czosnek

Do posiłków z ww: chrom, do dwóch w ciągu dnia berberyna, ALA

Przed treningiem i aero: 3 kaps REDOX EXTREME + inne suple w sobotę

Po treningu: 50g izolatu AllNutrition

Na noc: magnez i cynk, minerały, gaba

Adaptogeny: po 2 kaps w ciągu dnia do posiłków
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Banan BOSS FORUM Administrator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 11391 Napisanych postów 72666 Wiek 37 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 958364
Co do reszty Waszych komentarzy - cieszą mnie one oczywiście, ale sam wiem,ze znowu ostatnie tygodnie mogly być lepiej wykorzystane. Sklep nie ułatwił sprawy, bo sporo nerwów mnie to kosztowało i kortyzol zapewne wywalony sporo ponad normę, ale mam nadzieje,ze sie to teraz juz ustabilizuje, a nad kortyzolem jeszcze pomysle, mozliwe ze jak na koniec roku i przedświąteczną redu - wrzucę na ostatnie tygodnie 11-oxo i wtedy trochę ten dół brzucha się jeszcze poprawi.
Póki co dzisiaj micha ogarnięta już co do grama według nowego makro, jestem po 3 posiłkach, przede mną trening bareczków + ramion i do otwarcia sklepu czyli 30.06 cisnę ostro, wstydu być nie może!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2353 Napisanych postów 5762 Wiek 36 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 217563
Wstydu nie będzie, przeciwnie, też zakasam rękawy
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Banan BOSS FORUM Administrator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 11391 Napisanych postów 72666 Wiek 37 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 958364
Redu - dzień 56





Dobry, sprawny trening. Chociaż czas 65 min to jednak niewiele szybciej mogłem go robić, po prostu spora objętość robi tego dnia różnicę.
Głód już dzisiaj niezły, na treningu myślałem tylko o jedzeniu po, a tam już nie tak kolorowo sam ryż i jeden bananek dobrze,ze izolat białkowy jako dodatek o przepysznym smaku to się delektowałem każdą łyżką





MC
250g B
25g T
200g ww

1. omlet


2-4. posiłki do pracy


5. po powrocie do domu będzie to coś 50g + 30g, albo kurak z ryżem i warzywami, albo twaróg chudy z jakimś dodatkiem




Rano na czczo: 2 kaps REDOX EXTREME

Po śniadaniu i po kolejnych posiłkach: prozdrowotne: omega-3, Mg, potas, Ca, witaminy, d3+k2, q10, czosnek

Do posiłków z ww: chrom, do dwóch w ciągu dnia berberyna, ALA

Przed treningiem i aero: 3 kaps REDOX EXTREME + 10g bcaa 8:1:1 + 4g aakg + 1/2 shota pump shock

Po treningu: 50g izolatu AllNutrition

Na noc: magnez i cynk, minerały, gaba

Adaptogeny: po 2 kaps w ciągu dnia do posiłków
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Banan BOSS FORUM Administrator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 11391 Napisanych postów 72666 Wiek 37 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 958364
Małe zamówienie: posiłki na test pewnie zjem po sztuce, a drugie dam na spróbowanie Reni, cytrulinka w ulubionym smaku kiwi, bo za chwilę skończy mi się aakg
Kolejny rash do kolekcji, większy lejek do supli (wraz z pojemnikiem), shoty magnezowe i gaba z dodatkiem melatoniny, po której śpi mi się naprawdę rewelacyjnie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
monkey22 Doradca
Ekspert
Szacuny 33071 Napisanych postów 23163 Wiek 43 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 278047
Weekendowe korytko pierwsza klasa - prawdziwe dania dla faceta a nie jakieś zagryzki :) ,Jak na treningu już myslisz o jedzeniu to chyba powolne znaki że redukcja zbliża sie do końca :D:D .

Odnośnie nowej dostawy - te kurczaki można jeść na zimno czy są tylko wstępnie obrobione ? jak u nich termin ważności ? W takie upalne dni jak były ostatnio nie ma ryzyka że coś się z nimi podzieje podczas dostawy ? ( magazyn , kurier , dostawa itp )
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
DJ_DoDo Doradca
Ekspert
Szacuny 29912 Napisanych postów 27250 Wiek 32 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 384534
Banan
Lekko po kilkunastu minutach nie było, ale choćby miały mi te ręce odpaść to bym go niósł.

<3 Mogę tylko zacytować Siarę: "Wąski.... jak Ty żeś mie teraz zaimponował"

Pochwal się co to za smak izolatu teraz montujesz, że taki pyszny

Kurdę zawsze redukowałem na niskich węglach a wyżej tłuszcze, a ostatnio o wszystkich widzę, że odwrotnie, przemyśleć będę musiał tę kwestię
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Banan BOSS FORUM Administrator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 11391 Napisanych postów 72666 Wiek 37 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 958364
monkey22
Odnośnie nowej dostawy - te kurczaki można jeść na zimno czy są tylko wstępnie obrobione ? jak u nich termin ważności ? W takie upalne dni jak były ostatnio nie ma ryzyka że coś się z nimi podzieje podczas dostawy ? ( magazyn , kurier , dostawa itp )


Na zimno raczej nie, chociaż pewnie znajdą się tacy co zjedzą mikrofala 2 min, lub w opakowaniu do wrzątku 10min albo przerzucone i podgrzane na patelni.
Termin ważności bardzo długi ja mam do 03.2019, tutaj na sklepie jest wyjaśniona ta kwestia https://sklep.sfd.pl/SFD_NUTRITION_Dziki_Chicken_-_Kurczak_w_sosie_słodko-kwaśnym_z_ryżem-opis38453.html#opis

"DLACZEGO DATA WAŻNOŚCI JEST TAKA DŁUGA I CZEMU NIE POTRZEBA LODÓWKI? Nasze dania, poddane są procesowi obróbki termicznej, podobnej do procesu pasteryzacji, który polega na krótkotrwałym podgrzaniu posiłku do wysokiej temperatury (powyżej 100°C), dzięki czemu produkt zostaje pozbawiony wszelkiej szkodliwej mikroflory, drobnoustrojów i przetrwalników – są to niezbędne warunki, aby produkt był trwały i nie wymagał chemicznej konserwacji. Podgrzanie wcześniej przygotowanego i zamkniętego posiłku odbywa się w wyspecjalizowanym urządzeniu, które umożliwia przeprowadzenie procesu utrwalenia bez uszkodzenia wewnętrznego wsadu surowcowego oraz samego opakowania. Kluczem do stworzenia trwałego produktu, który nie wymaga stosowania konserwantów, oprócz samego procesu technologicznego, jest zastosowanie wysokiej jakości, wysokobarierowego opakowania oraz zachowanie najwyższych standardów jakościowych samego procesu na linii produkcyjnej.Połączenie wszystkich wymienionych wyżej cech umożliwia powstanie produktu, który pozbawiony jest konserwantów, a równocześnie zachowuje jakość przez długi czas, bez konieczności przechowywania w warunkach chłodniczych."

Właśnie zjadłem kurczaka w sosie słodko-kwaśnym z ryżem i naprawdę bardzo smaczne ale byłem już też mega głodny, zjadłbym z 3 takie opakowania na raz niestety musiałem i tak dzisiaj lekko obciąć fat w śniadaniu , by władować ten posiłek bez obaw (chociaż nie ma dużo tłuszczu to jednak 4,5g w porcji)

Co do temperatury, niby napisane ,ze do 25 stopni przechowywać :)


DJ_DoDo

Pochwal się co to za smak izolatu teraz montujesz, że taki pyszny


Bez zmian od dłuższego czasu jest to słony karmel, chociaż widziałem teraz na sklepie (nie wiem czy w izolacie ale w wpc na pewno) karmel - słone masło orzechowe co też brzmi zacnie , ale póki co jeszcze 1kg słonego karmelu mam na stanie i jakieś resztki 2 smaków delicious
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Cla

Następny temat

WPC Protein Plus czy Econo SFD

WHEY premium