SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

[SPAM] Masowanie i redukcja - oto w lejdis rewolucja

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 174520

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1990 Napisanych postów 5138 Wiek 43 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 72466
Amiu - mój nie ma wyjścia, od małego tak je, bo tylko tak mu dawaliśmy, dorsza zaczął jeść jeszcze przed mięsem, a pierszą słodycz spróbował na roczek... najlepsze że on od ponad roku jest w przedszkolu i tam ponoć fajnie wybiera i pluje im rzeczami typu budyń czy galaretka z pseudoserkiem hahahahaaaa!

xxx

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 4213 Wiek 32 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 45605
Ehhh a ja mam zagwozdke jak obliczyć ile mięsa surowego było po obróbce? Często wagę mięsa ugotowanego dzieliłam na 0.80 bo chyba tyle na oko jest strat podczas obróbki?

Bo w życiu twardym trzeba być nie miętkim


DT aktualny: http://www.sfd.pl/Setterka_DT_2-t1068046.html

DT 1: http://www.sfd.pl/Setterka_go_on-t1062061.html

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 47 Napisanych postów 4694 Wiek 31 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 53265
Chyba spróbuję, bo koryguję tę postawę, ale cóż z tego, skoro tylko na chwilę. Nie jest takie łatwe oduczyć się złej postawy. Dobrze, że mam tego świadomość, ale boli. I prace mam bardziej siedzącą i jej nie zmienię. Jedynie trening pomaga, trzeba wzmacniać nogi, mam je bardzo słabe.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 62 Napisanych postów 7560 Wiek 41 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 84697
moja mama je tylko otręby pszenne na mleku .... od kilku lat .... ale to jest osoba niereformowalna
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lubiekaszke Redakcja SFD
Ekspert
Szacuny 471 Napisanych postów 13028 Wiek 33 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 79809
setterka
Ehhh a ja mam zagwozdke jak obliczyć ile mięsa surowego było po obróbce? Często wagę mięsa ugotowanego dzieliłam na 0.80 bo chyba tyle na oko jest strat podczas obróbki?

Hmm... Ja wczoraj robiłam bitki z ligawy wołowej i 602g po obróbce zostało 277
Ale to z młodego byka było i dużo wody miało.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 62 Napisanych postów 7560 Wiek 41 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 84697
U mnie jest problem z dziadkami, którzy młodego rozbestwili słodyczami , mimo zakazów i tak mu kupują ... Do 2 lat w sumie jadł wszystko, teraz mięsa zero, ryb zero...jajko sadzone i ziemniaki oraz naleśniki same .... to wszystko.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1990 Napisanych postów 5138 Wiek 43 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 72466
setterka
Ehhh a ja mam zagwozdke jak obliczyć ile mięsa surowego było po obróbce? Często wagę mięsa ugotowanego dzieliłam na 0.80 bo chyba tyle na oko jest strat podczas obróbki?


mięso traci około 30% wagi i ja tak obliczam

osobiście sprawdzałam wołowinę gotowaną na wędlinę i wyszło mi, że po gotowaniu straciła 38%

xxx

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 62 Napisanych postów 7560 Wiek 41 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 84697
AMiU
U mnie jest problem z dziadkami, którzy młodego rozbestwili słodyczami , mimo zakazów i tak mu kupują ... Do 2 lat w sumie jadł wszystko, teraz mięsa zero, ryb zero... teraz jajko sadzone i ziemniaki oraz naleśniki same .... to wszystko.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lubiekaszke Redakcja SFD
Ekspert
Szacuny 471 Napisanych postów 13028 Wiek 33 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 79809
AMiU
moja mama je tylko otręby pszenne na mleku .... od kilku lat .... ale to jest osoba niereformowalna

Tak jak moja. Dzieciom najlepiej naleśniki smażone na oleju z cukrem pudrem i dżemem... Aż mi ich żal
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 4213 Wiek 32 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 45605
Julietta
setterka
Ehhh a ja mam zagwozdke jak obliczyć ile mięsa surowego było po obróbce? Często wagę mięsa ugotowanego dzieliłam na 0.80 bo chyba tyle na oko jest strat podczas obróbki?


mięso traci około 30% wagi i ja tak obliczam

osobiście sprawdzałam wołowinę gotowaną na wędlinę i wyszło mi, że po gotowaniu straciła 38%



A jak to obliczasz?

Bo w życiu twardym trzeba być nie miętkim


DT aktualny: http://www.sfd.pl/Setterka_DT_2-t1068046.html

DT 1: http://www.sfd.pl/Setterka_go_on-t1062061.html

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Dziennik chudzielca - dieta i treningi ;)

Następny temat

redukcja 4 m-ce po cesarce??

WHEY premium