SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Gra i buczy, w SPAMIE huczy :D

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 140078

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 127 Napisanych postów 10723 Wiek 38 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 139371
ok lece bo mi piec beda czyścić ;P
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 826 Wiek 40 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 75077
A jak smażysz te stejki?
U mnie wszelakim smażeniem zajmuje się mój partner (jemu to lepiej wychodzi).
Uczy się robić steki. Narazie doszedł do tego, że musi być dosyć gruby kawał mięsa i niby nie powinno się go za bardzo ruszać na patelni.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 826 Wiek 40 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 75077
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 127 Napisanych postów 10723 Wiek 38 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 139371
hmm jednak pan sobie sam poradzi ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 127 Napisanych postów 10723 Wiek 38 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 139371
u mnie też smażeniem zajmuje się mąż - nie musi być gruby tylko na mocną rozgrzaną patenie kładziesz i patrzysz kiedy krew zaczyna wypływać i przewracasz na drugą stronę i znowu czekasz aż wypłynie krew i w zależności jaki stopień wysmażenia chcesz to sobie go okręcasz i potem zostawiasz go na taerzu na tye samo czasu co się smażył, żeby odpoczął.

Jest też metoda tych beefmasterów po 3 min z każdej strony i do piekarnika i też potem żeby odpoczął

W oba sposoby wychodzą super, tyko ja lubię krwiste;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 826 Wiek 40 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 75077
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 127 Napisanych postów 10723 Wiek 38 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 139371
dobrze, że dzisiaj już mam miskę ułożoną właśnie z wołowiną, bo ciężko by było. Cru kusi naleśnikami, czaj_nik stejkami. No jak tu żyć, jak żyć ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 826 Wiek 40 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 75077
za mną też ostatnio naleśniki chodziły, ale zaspokoił mnie omlet (ze zmiksowanego banan z jajkiem)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1811 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 13131
hmmm na steki to polędwica, rozbratel, rostbef albo ligawa,
na gulasz - łopatka, udziec, pręga, karkówka, szponder
niedawno przerabiałam części wołowiny
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 826 Wiek 40 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 75077
Dzięki Zoria. Chyba i ja niedługo zacznę, bo mi ostatnio wołowina posmkowała.
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Dziennik Aureel

Następny temat

Pomoc w doborze treningu

forma lato