Szacuny
0
Napisanych postów
72
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
3117
Zrobilem wersje z makiem - ogien ! : D
z braku piekarnika robione w prodizu
probowalem rowniez wersji z kokosem i kakaem oraz z jagodami i malinami - obie super. Jednak musze za kazdym razem dodawac lyzeczke budyniu zeby masa byla bardziej zbita
Zmieniony przez - bejbej w dniu 2011-07-13 10:58:29
Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
1290
Jak Wy robicie, że sernik nie opada? U mnie jak się piecze jest wielki, a gdy tylko wyłączę piekarnik (zostawiając tam ciasto) to z całości robi się coś trochę grubszego od naleśnika :-/
Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
1290
bejbej 400 g sera, 5 jaj (najpierw żółtka, na końcu ubite białka z odrobiną soli) i do tego rodzynki + owoce będzie dobrze? oczywiście jedna czubata miarka WPC do tego.
Szacuny
0
Napisanych postów
72
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
3117
10 jajek daje na 1kg sera wiec podobne proporcje, powinno byc git. Nie przesadzaj z iloscia owocow, jak robilem za pierwszym razem to dalem za duzo malin i tyle soku mi puscily ze zamiast sernika zrobila sie mokra papka
Szacuny
1
Napisanych postów
348
Wiek
34 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
12614
jasna cholera.. 7 jajek 600 gram twarogu, z 90 gram odżywki białkowej i na oko wiorkow kokosowych.. białka jaj mi sie nie ubiły, tzn piana byla ale nie sztywna.. mozliwe ze to przez mikser ? bo najpierw zmiksowalem zoltka i twarog a pozniej nie mylem tylko bialka odrazu.. kolejna sprawa cos tam podrosł pekl bardzo i nie zarumienil sie na gorze..