Szacuny
0
Napisanych postów
19
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
677
czy mozna mam pytanko odnosnie platkow owsianych.jak je wcinacie?czy mozna je zmielic(do konsystencji zmielonej kawy......czyli nie na proszek ale z malutkimi kawalkami) i wypic jako koktajl.kiedys czytalem na forum ze ktos nie polecal mielenia.ale nie woem dlaczego i czy to prawda.wypowiedzcie sie.
Nie mów mi jak mam żyć, nie ty będziesz za mnie umierał..
Szacuny
0
Napisanych postów
13
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
798
ja wrzucam platki na sitko i zalewam wrzatkiem(ale nie mam pojecia czy podczas tego procesu platki nei traca na swojej wartosci):)a nastepnie wcinam z drzemem:)
Szacuny
1
Napisanych postów
371
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
5054
a ja wcinam je na 'sucho'. siadam przed kompa, wsypuje do szklanki i wciągam, tak smakują mi najlepiej, potem tylko + twarożek ,i orzechy ,i pełnowartościowy posiłek włala ;-P
Szacuny
15
Napisanych postów
231
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
3084
ja do owsiaków dodaje jogurt naturalny zmiksowany z jakimiś mrożonymi owocami (truskawki rulez jak dla mnie). podobno płatki można podprózyć na patelni zeby były bardziej chrupiące ale mi smakują surowe
Szacuny
8
Napisanych postów
215
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
7467
probowalem z tym mieleniem
ale nie podchodzi mi to. Strasznie geste sie robi jako napuj (mozna by wiecej mleka wlac choc ja wlalem 0,5l na 80g platkow i bylo dosc geste) wolgole jak dlamnie lipa.