TIKKA MASALA PASTE
2 zabki czosnku
kawalek swiezego imbiru wielkosci kciuka
1 lyzeczka pieprzu kajenskiego
1 lyzeczka wedzonej proszkowanej papryki
2 lyzeczki curry garam masala
1/2 lyzeczki soli
2 lyzki oliwy/oleju
2 lyzki koncentratu pomidorowego
2 swieze czerwone chili
maly peczek kolendry
1 lyzka wiorkow kokosowych
2 lyzki mielonych migdalow
uprazone przyprawy: 1 lyzeczka kminku, 1 lyzeczka ziaren kolendry
Skladniki z przepisu miksuje w blenderze ( daje zamiast przecieru pomidorowego pomidory z puszki) a na patelnie daje olej kokosowy, cebule (dosc sporo bo lubie) i jak sie zeszkli to wlewam zawartosc blendera. Mieszam i po kilku minutach daje piers indyka (przewaznie dla tej ilosci masali daje 400-500g) pokrojona w kawalki i jak juz sie miesko przypiecze to dolewam troche wody, by sos byl rzadki i dalej dusze jeszcze troche. Jem z czerwonym ryzem Mozna dodac troche smietany czy mleczka kokosowego
zrabana jestem po treningu
dzis
-10 min orbi
-Male GPP: 6x
-100 skakanek
-5 pompek
-10 burpee
-10 przysiadow
ostatni obwod to juz pompki damskie i w pompkach i burpee
-35 min orbi roznorodne tempo Level od 6 do 14 na 16.
Zmieniony przez - kaszmirka w dniu 2012-03-13 16:07:11
Czego nie możesz pokonać to powinnaś wykorzystać
http://www.sfd.pl/Kaszmir...__dalsza_droga-t898494.html