Witam dziś zaczełem 3 dzień z a6w przy wykonywaniu ćwiczeń boli mnie szyja, najgorzej jest jak wstane po ćwiczeniach boli mnie mocno głowa (całe czoło) ból po pewnym czasie przechodzi jednak jest to niepokojące. Dodam że 2miesiące temu robilem abs i nic mi nie było. Czy ból głowy mozliwy jest przez to że są upały bo po kilkuminutowym treningu pot ze mnie cieknie i nadodatek ciężko mi sie oddycha musze robić głebokie wdechy. Nie wiem co teraz robić ponieważ jutro 4 dzień i musze dodać serie, licze na waszą pomoc.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Moze to i przez upaly oraz odwodnienie . Pamietaj jeszcze aby cwiczyc na odpowwiednim podłozu, poniewaz zle podloze moze doprowadzic do wad postawy.
"Głupi jest ten który myśli ze jest mądry"
...
Napisał(a)
eeeee, nie na łozku. poloz sobie dwa kocyki (nawt jeden wystarczy)na ziemi i cwicz
"Głupi jest ten który myśli ze jest mądry"
...
Napisał(a)
To dlatego że ciągniesz głowe za nogami. Patrz w czasie wykonywania ćwiczeń cały czas na sufit - powinno pomóc. pzdr
Mój dziennik:http://www.sfd.pl/Proteo_system_by_jajek999_Wstawaj_i_walcz!!!!-t578639.html - zapraszam!
Jeśli pomogłem to daj SOG'a;)
...
Napisał(a)
Przezwyczaisz sie
mnie tez bolalo
nie trzymaj rak za glowa, albo staraj sie jak najlzej dotykac i nie ciagnac glowy
mnie tez bolalo
nie trzymaj rak za glowa, albo staraj sie jak najlzej dotykac i nie ciagnac glowy
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!