witam. otoz mam maly problem. prosze o poprawke i odpowiedzi na pytania. ulozylem sobie trening:
A:
Przysiady ze sztangą
Prostowanie nóg
Wyciskanie sztangi płasko
Wiosłowanie sztanga
Wyciskanie na barki
Szrugusy - nie sposobem hst
Uginanie ramion ze sztangą
Francuskie leżąc
B:
Przysiady ze sztangą
Uginanie nóg
Wyciskanie sztangi skos wąsko
Podciąganie na drążku - nie wiem jak roziwazac to na hst, podciagam sie okolo 10 razy max szer nachwytem.
Podnoszenie hantli w bok
Szrugusy - nie hst
Modlitewnik
Prostowanie w opadzie - myslalem tez o pompkach w podp tylem z ciezarkiem na brzuchu albo o wyciagu (tylko ze moj wyciag to prowizorka zrobiny z gum od ekspandera i ze zmiana ciezaru z treningu a trening byl by problem)
no i mam jeszcze problem z hantlami - ze zwiekszaniem ciezaru z treningu na trening bo mozliwosci w nich sa nst: 5kg, 7,5 kg i 10 kg
licze na wasza pomomc i poprawe bledow
z gory dzieki
A:
Przysiady ze sztangą
Prostowanie nóg
Wyciskanie sztangi płasko
Wiosłowanie sztanga
Wyciskanie na barki
Szrugusy - nie sposobem hst
Uginanie ramion ze sztangą
Francuskie leżąc
B:
Przysiady ze sztangą
Uginanie nóg
Wyciskanie sztangi skos wąsko
Podciąganie na drążku - nie wiem jak roziwazac to na hst, podciagam sie okolo 10 razy max szer nachwytem.
Podnoszenie hantli w bok
Szrugusy - nie hst
Modlitewnik
Prostowanie w opadzie - myslalem tez o pompkach w podp tylem z ciezarkiem na brzuchu albo o wyciagu (tylko ze moj wyciag to prowizorka zrobiny z gum od ekspandera i ze zmiana ciezaru z treningu a trening byl by problem)
no i mam jeszcze problem z hantlami - ze zwiekszaniem ciezaru z treningu na trening bo mozliwosci w nich sa nst: 5kg, 7,5 kg i 10 kg
licze na wasza pomomc i poprawe bledow
z gory dzieki