witam mam taki maly problem z brzuchem tzn. chodzi mi o to, ze jestem przez cale zycie ( mam 20 lat ) raczej szczuplym czlowiekiem ale przez ostatni rok strasznie urusl mi brzuch mysle, ze to glownie przez picie piwa i teraz bardzo bym chcial aby moj brzuch wygladal w miare normalnie-plasko. nie chodzi mi tu o zadna rzezbe itd. wiem, ze pierwsze co powinienem zrobic to przestac pic to cholerne piwo ?? ale dalej nie bardzo wiem nawet jak ( seriami ?? ) robic zwykle brzuszki. raczej nie zamierzam chodzic do silowni bo mnie na to nie stac i nie mam za bardzo czasu. chodzi mi o jakies podanie jakichs cwiczen, ktore moglbym wykonywac w domu i chcialbym aby ktos podal mi schemat po ile i jak je wykonywac. z gory bardzo dziekuje i pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Mozemy cie odeslac tylko do Atlasu cwiczen,no i przestan zlopac tak te browary
Pozdrawiam:)
"Zaprzestan myslec jakby nie zaprzestajac,obserwuj techniki jakby nie obserwujac:)"

Pozdrawiam:)
"Zaprzestan myslec jakby nie zaprzestajac,obserwuj techniki jakby nie obserwujac:)"
POzdrawiam
...
Napisał(a)
dzieki za odpowiedzi tylko jeszcze jedno pytanko ( moze troche glupie ) ale gdzie znajde ten atlas cwiczen ??
...
Napisał(a)
http://www.kulturystyka.pl/atlas/brzuch.htm
nie za mało, nie za dużo, choć lepiej mniej - niż więcej

nie za mało, nie za dużo, choć lepiej mniej - niż więcej

...
Napisał(a)
CWICZENIA JUZ MASZ, TERAZ JESZCZE POPRAWNA DIETA (TO PODSTAWA) I BEDZIE WIDAC EFEKTY
Pytaj gdy uslyszales za malo!!
Fakty, nie mity
'Alternatywna Droga'
Fakty, nie mity
'Alternatywna Droga'
...
Napisał(a)
dzieki za odpowiedzi, a moze ktos poda jeszcze odpowiednia diete lub jakis link
...
Napisał(a)
bardzo prosze
polecam diety niskoweglowodanowe (niskoww)
i polecam ten dzial, temat jest czesto walkowany
oraz post na gorze dzialu DIETA - ZALECANE LINKI
jak bedzie za malo pytaj !!
Fakty, nie mity
'Alternatywna Droga'

polecam diety niskoweglowodanowe (niskoww)
i polecam ten dzial, temat jest czesto walkowany

oraz post na gorze dzialu DIETA - ZALECANE LINKI
jak bedzie za malo pytaj !!
Fakty, nie mity
'Alternatywna Droga'
...
Napisał(a)
powodzenia i pyatj gdy cos jest nie jasne
Fakty, nie mity
'Alternatywna Droga'
Fakty, nie mity
'Alternatywna Droga'
...
Napisał(a)
"teraz tylko cwiczyc" - no nie zupelnie, ja cwiczylem na brzuch przez 2 miechy po prostu zle. Brzuch trudno spalic i naprawde bez "dopalaczy" trudno jest go spalic, co do cwiczen polecam nastepujace:
- Pierwsza faza dolne partie brzucha (unoszenie nog, zgiecie - wiecej w atlasie)
- Druga faza miesnie gorne (brzuszki od polowy w gore itp. itp.)
- Trzecia faza miesnie skosne (wszystkie dobre, sprawdz atlas ... znowu)
Cwiczenia staraj sie robic bez obciazen przez pierwszy miesiac, w drugim dodaj pewne obciazenia a takze cwiczenia z obciazeniami (powinno trwac nie wiecej niz miesiac ... najlepiej pol) reszta czasu, to po prostu rzezbienie i palenie tkanki ...
Taki trening powinen dac efekty po 3 miesiacach bardzo ladny brzuch przy odpowiedniej diecie i to naturalnie !
Co do diety to postaraj sie odrzucic nastepujace rzeczy:
- mleko: jak pijesz to nie wiecej niz 0,5 i lepiej nie na noc (fajne bialko i fajny tluszcz)
- glukoze i fruktoze (miod itp) tylko przed treningiem (max 30 min przed treningiem nie wczesniej), w innych godzinach zapomnij
A o reszcie sie tutaj nie bede rozpisywac, masz pytania pisz na maila bo na forum nie mam czasu zagladac codziennie.
ps. schudlem 30 kg w ciagu 1 roku, naturalnie, po tym zaczalem cwiczyc dopiero - to dla tych ktorzy beda mnie chcieli z***... :)
"Mądrość - logiczne wykorzystanie wiedzy"
- Pierwsza faza dolne partie brzucha (unoszenie nog, zgiecie - wiecej w atlasie)
- Druga faza miesnie gorne (brzuszki od polowy w gore itp. itp.)
- Trzecia faza miesnie skosne (wszystkie dobre, sprawdz atlas ... znowu)
Cwiczenia staraj sie robic bez obciazen przez pierwszy miesiac, w drugim dodaj pewne obciazenia a takze cwiczenia z obciazeniami (powinno trwac nie wiecej niz miesiac ... najlepiej pol) reszta czasu, to po prostu rzezbienie i palenie tkanki ...
Taki trening powinen dac efekty po 3 miesiacach bardzo ladny brzuch przy odpowiedniej diecie i to naturalnie !
Co do diety to postaraj sie odrzucic nastepujace rzeczy:
- mleko: jak pijesz to nie wiecej niz 0,5 i lepiej nie na noc (fajne bialko i fajny tluszcz)
- glukoze i fruktoze (miod itp) tylko przed treningiem (max 30 min przed treningiem nie wczesniej), w innych godzinach zapomnij
A o reszcie sie tutaj nie bede rozpisywac, masz pytania pisz na maila bo na forum nie mam czasu zagladac codziennie.
ps. schudlem 30 kg w ciagu 1 roku, naturalnie, po tym zaczalem cwiczyc dopiero - to dla tych ktorzy beda mnie chcieli z***... :)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!