dobrze , poczytam. dzieki :)
...
Napisał(a)
jeszcze jedno pytanko.
wiem ze w treningu na mase zwieksza sie ciezar obciazen i tu moje pytanie co jaki czas to sie robi?
wiem ze w treningu na mase zwieksza sie ciezar obciazen i tu moje pytanie co jaki czas to sie robi?
...
Napisał(a)
uuu to mi za 2 tyg zabraknie obciazen. moze byc zwiekszany np. z bica 5kg na 7.5 kg, albo ze sztangi 10 na 12.5 co miesiac? bo tak to mi moment zbraknie obciazen
...
Napisał(a)
ale mi chodzi ze taki ciezar zwiekszany nie co tydzien tylko czy co miesiac moge? musze rozlozyc na wiecej czasu bo mam za malo obciazen zeby sobie co tydzien podnosic
...
Napisał(a)
Gwarantuje Ci, ze nie dojdziesz tak szybko np. w uginaniu do 30kg. Zablokujesz sie na jakims ciezarze i bedziesz musial powtorzyc trning z nim.
...
Napisał(a)
jakie cwiczenia na barki polecacie? bo mowiliscie ze tylko 3 mam robic a nie 4. wiec ktore sa wazniejsze a ktore moge wyrzucic z mojego planu ?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Trening ukierunkowany na hipertrofię: Część VII – Zaawansowane plany treningowe HST !
Następny temat