Dzisiaj z treningu jestem zadowolony. Wrzuciłem 6 kapsów beta alaniny i odziwo czucie mrowienia było mniejsze niż wczoraj. Dopiero po treningu zacząłem odczuwać mocniejsze mrowienie.
Suplementacja 6 kaps beta alaniny przed tr
4 kaps argininy przed tr
4 kaps argininy po tr
Trening nawet nawet, bardzo fajna pompa, troche mrowienie późno się załącza, dopiero pod koniec treningu:D Ale to jest spowodowane zbyt krótką przerwą od posiłku. Od dzisiaj również do suplementacji doszła arginina.
Zmieniony przez - TheMateusz997 w dniu 2013-04-15 19:28:13
Szacuny
63
Napisanych postów
1192
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
66790
I Zawody w armwrestlingu szkół ponadgimnazjalnych o puchar dyrektora XIV LO odbyły się 18.04.2013 r w lublinie.
W zawodach mogli uczestniczyć uczniowie szkół średnich miasta Lublin i okolic
– roczniki: 94’, 95’, 96’
Zawodnicy rywalizowali w sześciu kategoriach:
chłopcy – prawa ręka: 65 kg, 78kg, +78kg,
chłopcy – prawa ręka: OPEN
chłopcy – lewa ręka: OPEN
dziewczęta – prawa ręka: OPEN
Rywalizacja odbyła się w systemie do dwóch przegranych wg. zasad WAF (Światowej Federacji Armwrestlingu).
Sędzia główny- Grzegorz Łasocha
Zawody odbyły się na bardzo wysokim poziomie. Naprawdę chciałem pogratulować profesionalnego podejścia do sprawy.
Miałem przyjemność uczestniczyć w zawodach. Reprezentowałem Lubelskie Centrum Edukacji Zawodowej, poszedłem dla zabawy, sprawdzenia się, a wróciłem z dwoma medalami:) Polecam wszystkim tego typu zawody, naprawdę świetna zabawa. Startowałem w 3 kategoriach.
chłopcy – prawa ręka: +78kg, (3 miejsce)
chłopcy – prawa ręka: OPEN (4 miejsce)
chłopcy – lewa ręka: OPEN (2 miejsce)
Jestem bardzo zadowolony i dumny z siebie, gdyż pierwszy raz miałem styczność z tym sportem, a udało mi się wygrać z bardzo dobrymi zawodnikami, na lewą rekę w kat open przegrałem jedynie z mistrzem polski Bartłomiejem Bieleckim który nie miał dla siebie konkurencji.