Jeden z najlepiej prowadzonych testow na forum, wszystko ładnie i przejrzyście. Efekty koścowe jak na takie suplementy jak miaś bardzo dobre, niedość że sylwetka całościowo lepiej wygląda to jeszcze rekordy życiowe. Jestem pełna podziwu zaangażowania oraz wytrwałości. Soga juz wcześniej dałam ale ktoś za mnie może :P ;]
...
Napisał(a)
Bardzo dobry test ! Gratki za trzymanie diety i wytrwałości w tak trudnym siłowo treningu !! dużo fotek ciekawe filmy ciężary udokumentowane na filmie, a nie pisane tak jak wielu tu na tym forum robi wielkie kozaki
Widać postęp pleców szersze :) klata większa, bary przód masywniejsze no i wzrost siła
Powodzenia przy następnych testach
Widać postęp pleców szersze :) klata większa, bary przód masywniejsze no i wzrost siła
Powodzenia przy następnych testach
...
Napisał(a)
to ja tu mysle zagladne jak Ci idzie
a tu ło taki numer..........
chyba dobrze???....
nie no dobrze
Tak mnie intersesowło te 110%(?)
200 będzie celuj,celuj
Powodzenia
a tu ło taki numer..........
chyba dobrze???....
nie no dobrze
Tak mnie intersesowło te 110%(?)
200 będzie celuj,celuj
Powodzenia

...
Napisał(a)
Ale foty to są fatalne - pierwsze 'przed' rozświetlone, drugie 'po' już widać cienie; cholera wie czy obserwowany efekt to światło czy faktycznie te pare kilo więcej. Wymiarowo jednak bardzo fajnie
Zmieniony przez - bucefau w dniu 2010-06-09 16:49:26

Zmieniony przez - bucefau w dniu 2010-06-09 16:49:26
...
Napisał(a)
cholera wie czy obserwowany efekt to światło czy faktycznie te pare kilo więcej - no nie tylko cholera ale i ja wiem ze jest wiecej i lepiej
ps nie ma co celowac w 200 tylko trzeba to zrobic ;) ale narazie 2 tygodnei luzu

ps nie ma co celowac w 200 tylko trzeba to zrobic ;) ale narazie 2 tygodnei luzu

...
Napisał(a)
dobrze jest zmiana na plus
choc mogles zrobic ten sam efekt majac 2-3kg mniej na wadze.

choc mogles zrobic ten sam efekt majac 2-3kg mniej na wadze.
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
tak
hehe

hehe
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
bardzo mi sie spodobal test dzis go od poczatku przesledzilem:) sog ziomek
NO PAIN! NO GAIN!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Zwiększenie masy mięsniowej
Następny temat