no cóz nie było wpisów bo nie trenowałem przez weekend, bylem przemęczony musiałem troszke odpocząć.
co do dzisiejszego treningu, to nie ukrywam ze był masakryczny
naspidowałem się thermalem i mnie rozp*****lało krótko mówiąc
jako ze jestem z***iscie wrażliwy na wszelkie pobudzacze bo nawet kawy nie pije, to 3 kapsy thermala wy***ały mnie w kosmos
nie ukrywam, że za***iste uczucie, bede sobie od czasu do czasu zarzucał pare kapsów na lepsze pobudzenie szczególnie przed treningiem klaty
Wypiska
Klata
Wyciskanie sztangi leżąc 8x60kg 8x80kg 5x100kg 8x80kg
Wyciskanie sztanki na skosie 8x60kg 8x65kg 6x70kg
Rozpiętki na skosie 8x25kg 8x25kg 8x25kg
Hammer: 8-8-6
Bic
Unoszenie ramion ze sztangielkami stojąc 8x21kg 8x21kg 8x17kg 8x17kg
Unoszenie sztangi prostej stojąc 8x35kg 8x35kg 6x40kg 6x60kg
Młotki: 8x21kg 8x21kg
Jak widać cięzary ostro w góre na dzisiejszym treningu, ale wcale sie nie dziwie ze wzgledu na efke. W szczególnym szoku bylem przy rozpietkach na skosie robiac je z 25kg hantlami oraz na bicu urzywając 21kg hantelków.
Spompowałem sie tak ze ledwo moglem twarz umyc bo rak zgiąc do końca nie mogłem
Pawson - nie ukrywam ze ten cholerny brzuch zaczyna mnie juz doprowadzac do ostrej ****icy, ale cos nie idzie mi zrzucanie tej opony. Nie wiem jak obwody i jak waga, czy skoczyly czy nie bo nie chce sie mierzyc, wole miec niespodzianke na koniec testu
ale optycznie wydaje mi sie ze postep juz widac.
Banan op*****laczu rusz sie w koncu na trening
Bo batony potrzebuje a nie chce mi sie do sklepu do ciebie podjezdzac
co do dzisiejszego treningu, to nie ukrywam ze był masakryczny

naspidowałem się thermalem i mnie rozp*****lało krótko mówiąc

jako ze jestem z***iscie wrażliwy na wszelkie pobudzacze bo nawet kawy nie pije, to 3 kapsy thermala wy***ały mnie w kosmos

nie ukrywam, że za***iste uczucie, bede sobie od czasu do czasu zarzucał pare kapsów na lepsze pobudzenie szczególnie przed treningiem klaty

Wypiska
Klata
Wyciskanie sztangi leżąc 8x60kg 8x80kg 5x100kg 8x80kg
Wyciskanie sztanki na skosie 8x60kg 8x65kg 6x70kg
Rozpiętki na skosie 8x25kg 8x25kg 8x25kg
Hammer: 8-8-6
Bic
Unoszenie ramion ze sztangielkami stojąc 8x21kg 8x21kg 8x17kg 8x17kg
Unoszenie sztangi prostej stojąc 8x35kg 8x35kg 6x40kg 6x60kg
Młotki: 8x21kg 8x21kg
Jak widać cięzary ostro w góre na dzisiejszym treningu, ale wcale sie nie dziwie ze wzgledu na efke. W szczególnym szoku bylem przy rozpietkach na skosie robiac je z 25kg hantlami oraz na bicu urzywając 21kg hantelków.
Spompowałem sie tak ze ledwo moglem twarz umyc bo rak zgiąc do końca nie mogłem

Pawson - nie ukrywam ze ten cholerny brzuch zaczyna mnie juz doprowadzac do ostrej ****icy, ale cos nie idzie mi zrzucanie tej opony. Nie wiem jak obwody i jak waga, czy skoczyly czy nie bo nie chce sie mierzyc, wole miec niespodzianke na koniec testu

Banan op*****laczu rusz sie w koncu na trening